Wypadzik-Słowacja -Banska :-) 20.09.2009

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
marlon
klepacz
klepacz
Imię: mariusz
Kontakt:

Post autor: marlon » pn 21 wrz 2009, 12:01

Radarro, Dziury na razie są,bo nie mam takiego moro materiału jak kupie to zaceruję :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Sylwio
klepacz
klepacz
Imię: Sylwester
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Sylwio » pn 21 wrz 2009, 12:28

Ja również chciałem podziękować wszystkim za super wyjazd.

Co do miśków, to troche popsuli jazdę ale i tak dobrze, ze tylko tak się skończyło. Poprzednim razem, też mieliśmy kontrolę, ale kamizelek i apteczek wtedy nie chcieli, chociaż akurat miałem. Na przyszłości trzeba się zaopatrzyć.

Juhass, ja miałem dopiero w Rybniku odbić na Żory. Dopiero później zmieniłem plany, bo chciałem jak najszybciej dotrzeć do domu i poleciałem na A4. Okazało się jednak, że nie pospieszę bo tam jest mega korek.

To do następnego.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."

Awatar użytkownika
Radarro
klepacz
klepacz
Imię: Radek
województwo: śląskie

Post autor: Radarro » pn 21 wrz 2009, 12:55

o 8mej wieczorem też był korek na węźle sosnica??? Nieźle.... :shock:
Widać masa ludzi wracałą z weekendu.
Jeździlem tam codziennie, ale teraz na czas "dużego zwężenia" jeżdżę wiochami po mega dziurach...

No nic, dobrze że dotarles OK!
V4 + R6 Brotherhood :-D
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

Awatar użytkownika
olo
klepacz
klepacz
Imię: Olek
Kontakt:

Post autor: olo » pn 21 wrz 2009, 21:39

No panowie - ja też dziękuję za super wypadzik !!! Nawet incydent ze słowackimi psiakami nie popsuł mi chumoru (Radziu lekko mnie przytkało jak zacząłeś z nimi konwersować - gdzieś Ty sie chował ?!) no bo cóż znaczy te 10 ojro na trzech....śmiech.....
Chyba się zgodzicie że najlepszy był Marlon - kolo nie wiedział że potrafi na kolanie :mrgreen: a jak się dowiedział to tak zap.....lał że na każdym winklu zostawił po trochu: aluminium, bawełny i plastiku :mrgreen: i to w jakim spektakularnym stylu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chyba faktycznie pojedzie znowu....
Do następnego !!!!!!!!!
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section :-)

ODPOWIEDZ