Wypadzik-Słowacja -Banska :-) 20.09.2009
- Sylwio
- klepacz

- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Ja również chciałem podziękować wszystkim za super wyjazd.
Co do miśków, to troche popsuli jazdę ale i tak dobrze, ze tylko tak się skończyło. Poprzednim razem, też mieliśmy kontrolę, ale kamizelek i apteczek wtedy nie chcieli, chociaż akurat miałem. Na przyszłości trzeba się zaopatrzyć.
Juhass, ja miałem dopiero w Rybniku odbić na Żory. Dopiero później zmieniłem plany, bo chciałem jak najszybciej dotrzeć do domu i poleciałem na A4. Okazało się jednak, że nie pospieszę bo tam jest mega korek.
To do następnego.
Co do miśków, to troche popsuli jazdę ale i tak dobrze, ze tylko tak się skończyło. Poprzednim razem, też mieliśmy kontrolę, ale kamizelek i apteczek wtedy nie chcieli, chociaż akurat miałem. Na przyszłości trzeba się zaopatrzyć.
Juhass, ja miałem dopiero w Rybniku odbić na Żory. Dopiero później zmieniłem plany, bo chciałem jak najszybciej dotrzeć do domu i poleciałem na A4. Okazało się jednak, że nie pospieszę bo tam jest mega korek.
To do następnego.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- Radarro
- klepacz

- Imię: Radek
- województwo: śląskie
o 8mej wieczorem też był korek na węźle sosnica??? Nieźle....
Widać masa ludzi wracałą z weekendu.
Jeździlem tam codziennie, ale teraz na czas "dużego zwężenia" jeżdżę wiochami po mega dziurach...
No nic, dobrze że dotarles OK!
Widać masa ludzi wracałą z weekendu.
Jeździlem tam codziennie, ale teraz na czas "dużego zwężenia" jeżdżę wiochami po mega dziurach...
No nic, dobrze że dotarles OK!
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
No panowie - ja też dziękuję za super wypadzik !!! Nawet incydent ze słowackimi psiakami nie popsuł mi chumoru (Radziu lekko mnie przytkało jak zacząłeś z nimi konwersować - gdzieś Ty sie chował ?!) no bo cóż znaczy te 10 ojro na trzech....śmiech.....
Chyba się zgodzicie że najlepszy był Marlon - kolo nie wiedział że potrafi na kolanie
a jak się dowiedział to tak zap.....lał że na każdym winklu zostawił po trochu: aluminium, bawełny i plastiku
i to w jakim spektakularnym stylu
Chyba faktycznie pojedzie znowu....
Do następnego !!!!!!!!!
Chyba się zgodzicie że najlepszy był Marlon - kolo nie wiedział że potrafi na kolanie
Do następnego !!!!!!!!!
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section