800 '98 - prąd - pomoc potrzebna na CITO bielany

Macie problem z elektryką VFR? Zapraszam tutaj
LomaX

800 '98 - prąd - pomoc potrzebna na CITO bielany

Post autor: LomaX » pt 03 lip 2009, 20:21

Koledzy/koleżanki
może ktoś ma chwilkę dziś i chciałoby mu się smignąc do mnie i pomocy udzielić:-) No będę szalenie zobowiązany, bo jełop jestem straszny. Mam od 2 tygodni VFR 800 '98 - wracałem z pracy, zatrzymałem się na chwilkę i ponownie nie mogłem odpalić - przy próbie gasły kontrolki itp. Na szczęście było to obok komisu i udzielili mi prądu. Odpalił od razu bez problemu, ale nie koniec problem. Dojechałem do domu, ale podczas jazdy wskaźniki prędkości i obrotów padły i leżały. Pod domem na działającym silniku włączałem i wyłączałem światła i w końcu zgasł. Nie odpalił oczywiście.... tak więc idąc do początku :grin: - może ktoś chce i może wpaść do mnie z jakimś miernikiem - zbadamy prąd ładowania (jak się ją jakoś uda odpalić). Może to regulator, który jest... (ja nie wiem gdzie, ale jak się palcem pokaże to pewnie dam radę). Namawiam w każdym razie:-) tel 601.321.782.
Wielkie dzięki in advance. :biggrin
LomaX

donJakubo
teksciarz
teksciarz
Imię: Jakub
Kontakt:

Post autor: donJakubo » pt 03 lip 2009, 23:57

jutro (sobota) wieczorkiem moge podskoczyc, odezwij sie czy Ci pasuje i gdzie na bielanach konkretnie (ja mam baze na duracza:P ) tel w profilu
idzie wiosna..... bedziemy zapier*dalac !!!

http://bikepics.com/members/donjakubo/97vfr750/

LomaX

Post autor: LomaX » sob 04 lip 2009, 01:10

dzieki
M

LomaX

Post autor: LomaX » ndz 05 lip 2009, 17:05

ja tutaj bardzo przepraszam namąciłem troszkę z postami 2 razy. Będę zobowiązany za usunięcie postu przez admina. Dziękuje

ODPOWIEDZ