Przecież zawsze możesz kupić obecny model, a za 2 lata o ile wyjdzie nowa VFR po prostu sprzedasz stare moto i zakupisz nowy.
No nie przesadzajmy, gdyby nie bylo rozsadnych uzywanych sprzetow, to wszyscy bysmy vitkami smigali,a tak nie jest. Nie twierdze,ze latwo znalezc zdrowy sprzet, ale jest to do zrealizowania. Powstaje pytanie, czy ty w ogole masz czym smigac, czy to ma byc Twoje pierwsze moto? Bo ja jesli nie mialbym czym smigac i mialbym czekac az wujek honda obliczy koszt ostaniej srubki i zaprezentuje dzielo swojego zyca, to bym osiwial. Ja bym mimo wszystko tak bardzo nie liczyl na nowy sprzet, tym bardziej nie kakulowalbym go. Ale jesli masz czym smigac, to w sumie czemu nie poczekac, ja juz czekam 3 sezonjankovich pisze:Rozsądnie mówisz Lechu. Ja też właśnie po oględzinach kilku sztuk w Polsce doszedłem do wniosku, że nie kupie dobrego używanego moto...Więc powiedziałem sobie, że "szarpne się" na nowe...a kupowanie nowego teraz nie ma sensu, żeby odsprzedawać go za 2 czy 3 lata....za dużo pieniążków w plecy...Teraz 40 tyś za 2 lata może oznaczać mniej niż 30 tyś...
A z wejściem nowego modelu....ceny "starszego" spadną tak zawsze jest...Także różnie to można rozpatrywać....Narazie czekam z decyzją na następny sezon.....z tego co wyczytałem nowy model miał się pojawić na jakichś targach we wrześniu...Jeśli się nie pojawi to kupuję (800)...i latam z wami.....i nie czekam do śmierci....
A kto Ci karze kupować w Polsce.jankovich pisze:Rozsądnie mówisz Lechu. Ja też właśnie po oględzinach kilku sztuk w Polsce doszedłem do wniosku, że nie kupie dobrego używanego moto...Więc powiedziałem sobie, że "szarpne się" na nowe...a kupowanie nowego teraz nie ma sensu, żeby odsprzedawać go za 2 czy 3 lata....za dużo pieniążków w plecy...Teraz 40 tyś za 2 lata może oznaczać mniej niż 30 tyś...
A z wejściem nowego modelu....ceny "starszego" spadną tak zawsze jest...Także różnie to można rozpatrywać....Narazie czekam z decyzją na następny sezon.....z tego co wyczytałem nowy model miał się pojawić na jakichś targach we wrześniu...Jeśli się nie pojawi to kupuję (800)...i latam z wami.....i nie czekam do śmierci....
w moich obserwacji wynika, ze obecnie również wiele aut (nie wiem jak z moto) pali dość dużo oleju a jeśli nie to producent podaje dużą normę jego zużycia aby zabezpieczyć się przed ewentualnymi reklamacjami, które mogły by tego dotyczyćkiki pisze:najnowszy sc59 bardzo lubi wcinac olej- ciekawe czy teraz podobnej jazdy nie będzie z nowym modelem VFR
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości