Szkocja 2007

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » sob 16 cze 2007, 15:01

Jako wiele już w życiu widzący :shock: przedstawiciel fauny fruwającej, a przeca z góry więcej widać, osądzić muszę będąc wezwany przed katedrę prof. morsa, żem zachwycony był pierwotną wersją wizerunku, bo bliższąć była rzeczywi-rolling-stonsi. Krytycznie spoglądam więc na obecną wersyę avataru, węsząc, a raczej wypatrując podstęp, którego skutkiem ma być złowienie jakiejś niedoświadczonej zwierzynki :tts (niektóre już się poddają zanęcie) na ucharakteryzowany haczyk.

Morsie, to za karę. (patrz "kupię kartki na gwałt") :lol

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » sob 16 cze 2007, 17:49

oj SOWA - jakże ciężko Ci dogodzić, a może to zazdrość tak przez Ciebie przemawia? To trzeba było wpaść na ten szczwany pomysł i jakiego sowiego puszystego pluszaczka na avatarze przywiesić.

A MadziX jest pod szczególną ochroną Vikingowską - nie może byc inaczej.
U nasz Vikingów to wszyscy za jedną i jedna za wszystkich. :biggrin

To myślisz, ze ucharakteryzowany? Ten haczyk? Bardzo? Eeeee może tylko troszkę? :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 16 cze 2007, 18:45

ach Sowo ach Morsie, ach Morsie ach Sowo ( co by sprawiedliwie było )
jak ja WAS luuuuubię, czytanie Waszych postów to moja najprzyjemniejsza lektura ostatnio.. :biggrin
no nie było jeszcze takiej mojej chandry, która by dała Wam radę.. :grin:
cholera chyba ta wazelina ze słoika Sowy też dostala sie pod moją klawiaturę :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » sob 16 cze 2007, 20:06

i vice Versal MadziX - jestes naszą faworytką wśród Ownersic. A skąd tu u mnie słoik SOWY?

Malujesz kółeczka tylną gumką, NAPRAWDĘ jeździsz motocyklem i to po całej Europie, wytrzymujesz tę całą angielską flegmę, otworzyłas najlepszy pub w jakim byłem w życiu (moge tu codziennie spotkac moich ulubionych kumpli płci obojga chcociaz mieszkają od 10 do 2010km), cena za drinki niewygórowana, zawsze zimne piwo jakie tylko chcesz, super przystojna obsługa i rozumie ludzki jezyk ( a nie jakies hał du ju du du ju hał hał), posiedzisz przy stoliku do świtu jak ktoś ma ochote po prostu pogadać, o zdjęciach juz wspominałem :lol
Dla mnie jeszcze jest cos, co było bardzo wazne w wojsku - jesteś ziomalem, a ziomale musza się trzymac razem.

Jak już kiedyś wspominałem Ty i VFRka - nie macie słabych punktów :lol

SOWA - zakładamy Fun Club MadziXa? :lol
Ostatnio zmieniony sob 16 cze 2007, 22:13 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 16 cze 2007, 21:04

:)
o zdjęciach wspominałeś ,tak się zawstydziłam,że musiałam coś wziasc ( zimne piwo) na zbicie temperatury :oops:

Mors,Sowa - a może założymy Mini Owners Club Wzajemnej Adoracji ? :wtf
choć nie wiem czy to bezpieczne, bo jeszcze w zęby dostaniemy od jakiś kryptozazdrośników :lol :razz2 :wtf :wtf

[ Dodano: 2007-06-17, 01:11 ]
mors pisze: Dla mnie jeszcze jest cos, co było bardzo wazne w wojsku - jesteś ziomalem, a ziomale musza się trzymac razem.
:lol
no ba ! :biggrin

[ Dodano: 2007-06-17, 01:16 ]
mors pisze: Jak już kiedyś wspominałem Ty i VFRka - nie macie słabych punktów :lol? :lol
hehe tiaaa..Ty o vfr, a ze mnie megalomania wychodzi... :wtf :evil :oops:
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » ndz 17 cze 2007, 09:56

mors pisze:SOWA - zakładamy Fun Club MadziXa
Starzejesz sie bracie morsie. Fun Club MadziXa istnieje od zarania, a ty i ja śmy są weń leaderami i nawet sam Szurkowski za nami zostaje jakieś 2,5 li. Potem uczepieni do jego koszulki ownersi z VFR OC, których w ryzach trzyma dzielnie Daniel with a little help from his friends. Za tą zgrają (a to przecież ok 300 ludzików) pomykają nieśmiało, jakby z lekka zawstydzeni użytkownicy - bo przecież nie ownersi - innych marek.
MadziX pisze:a może założymy Mini Owners Club Wzajemnej Adoracji ?
No tak, należało by sformalizować i usankcjonować to co bezprawnie na razie uprawiamy. Trochę sie obawiam, że jako nieziomal będe memberem (celowo omijam polską wersję) niższej kategorii i każecie mi latać po piwo i fajki. Ale co tam, sowa to nie hipopotam, wchodzę. Morsie, poprosimy o zarys statutu, wzór legitymacji, proponowaną wysokość składek członkowskich i ich formę, sugerowane barwy klubowe. Ze swej strony proponowałbym wprowadzić obowiązkowe stroje klubowe w formie mokrego podkoszulka. Aż mnie ścisnęło tu i tam...
mors pisze:moge tu codziennie spotkac moich ulubionych kumpli płci obojga chcociaz mieszkają od 10 do 2010km
Ale to fajowo zabrzmiało, zwłaszcza, że właśnie na ogół rozdarty Jimmi Holder tym razem cieplutkim głosem podśpiewuje mi do ucha And I'm far far away...
A co się tyka awataru to jakoś jak pisałem morsisko, to zdawałem sie sobie być bliżej rzeczywi-już raz mówiłem-stonsi, a teraz to mi przyjdzie pisać morsiontko i będzie jakbym się zalecał. Dupa w krzakach, ale spoko, jakoś się przyzwyczaję. Już trochę zaczynam lubić tego malucha. Zresztą on też sie kiedyś zestarzeje.

Awatar użytkownika
uzi
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: uzi » pn 18 cze 2007, 10:30

WYBIERAM OPCJę 2 DROGI MORSIE (; Kominiarke mam, duża torbe tez...Tylko zapożycze sie u kogoś jeśli chodzi o kij bejsbolowy :mrgreen: Krajan masz może pożyczyć ?? (;
...Born to Ride...

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » śr 20 cze 2007, 10:07

uzi - udało Ci się? A może zamiast kija bejzbólowego zabierz swoją siostrę bliźniaczkę UZI i tak ze dwa zapasowe magazynki. :lol

To co jedziesz z nami?

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » śr 20 cze 2007, 11:25

A ja się sprzeciwiam takim separacjom.
Bardzo fajnie mi się czyta z Wami/ Was a jak założycie coś odrębnego to już tu nie będziecie tu zaglądać. A mnie szkoda.

Oczywiście wiem że mój protest niewiele znieni bo każdy z was ma własną, wolną wolę, ale nadzieja zawsze istnieje.

I sugeruje przenieść szczegóły poza szkockie do pubu, bo jak są chętni się dołączyć do Szkocji to nie przebrna przez tyle stron postów.

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » śr 20 cze 2007, 11:28

ppamula pisze:
A ja się sprzeciwiam takim separacjom.
Bardzo fajnie mi się czyta z Wami/ Was a jak założycie coś odrębnego to już tu nie będziecie tu zaglądać. A mnie szkoda.
Pewnie,że tak ! Masz rację Piotr !
Moja sugestia była tylko żartem..
co do przeniesienia postów - dałoby radę oczyścić temat???...ja nie mam takiej "pałer" :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » śr 20 cze 2007, 12:10

popieram - to że coś w naszym trójkącie iskrzy - to nie znaczy, ze nie ma innych figur geometrycznych :lol

A kto jeszcze do Szkocji bo termin to początek sierpnia i niedługo zamykamy listę (bookujemy prom) prędziutko prędziutko

Awatar użytkownika
uzi
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: uzi » czw 21 cze 2007, 21:03

ŁAPIE SIĘ (: heheheheheh Jak z siostrą to napewno (;
...Born to Ride...

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 21 cze 2007, 23:54

uzi - ale jak my siostrę przewieziemy przez granicę? Każdy wykrywacz ją wykaże.
Czy Ty tez jestes taka naładowana jak siostra i trafiasz prosto do serca mężczyzn? :biggrin

Ale, ale, zaraz, zaraz gdzies tu miałem zdjęcie jak baraszkuję z Twoją siostrą. Poznajesz ją? Czy to ona w moich rękach? Ale to była ostra impreza :lol
Jezeli powiem żesmy się hucznie bawili to nie minę się z prawdą. Ona jest wręcz zabójczo niebezpieczna.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
uzi
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: uzi » pt 22 cze 2007, 15:21

Ooooooooo jaaaaaaa.... ładnie,a mówiła mi ze na wszystkie imprezy mnie zabierze :/ Siostrzyczka.....

A ZAłADOWANE JESTESMY ZAWSZE I GOTOWE DO STRZAłU! Zresztą zawsze celnego :D
...Born to Ride...

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pt 22 cze 2007, 15:47

Morsie, a dlaczego patrzysz w obiektyw aparatu a nie na tego araba co spie..ala za wydmę :lol

ODPOWIEDZ