PS.
Dobrze by byłoDiego pisze:i rzekł "że będzie częściej na foruma zaglądał"

PS2. (...)
Jak to o co? Ponieważ wiem, że jesteś inteligentny to tylko piszesz po to by się pokłucićSOWA pisze:Ale o so hozi???
temat jednak nie brzmi tak, aTemat brzmi "DO CHEŁMNA RUCH"
co określa jednoznacznie datę.DO CHEŁMNA RUCH. 1-3.1o.2o1o
wystarczy na dole wcisnąć w nowym temacie: Śledź odpowiedzi w tym temacie i juz na nowo możesz sie rajcować.Ja tam się rajcuję, że pisze w tym temacie, bo dostaję powiadomienie, a gdyby napisał w nowym to bym se nie dostał
tak się własnie zastanawiam co i kto tu psuje. Z całym szacunkiuem dla Morsa. Nie jest on dla mnie absolutnym autorytetem, nie we wszystkim co mówi i jak postępuje. I Ty, szczególnie Ty powinieneś to wiedzieć. Co nie znaczy, że go nie szanuję. Ale jemu też wiele razy udało sie coś popsuć.I jak niegdyś mawiał (napiszę z dużej) Klasyk tego foruma - TAK CZYMAMĆ I NIE CZA PSUĆ.
To przyjmuję z całym dobrodziejstwem dołączonego uśmieszku.ppamula pisze:SOWA napisał/a:
Ale o so hozi???
Jak to o co? Ponieważ wiem, że jesteś inteligentny to tylko piszesz po to by się pokłucić
Przyznaję rację i daję się przekonać, że przeoczyłem ten istotny szczegół. Ale nie znaczy to, że po 3.10.2o1o nie można w nim pisać. Temat nie jest zamknięty.ppamula pisze: Cytat:
Temat brzmi "DO CHEŁMNA RUCH"
temat jednak nie brzmi tak, a
Cytat:
DO CHEŁMNA RUCH. 1-3.1o.2o1o
co określa jednoznacznie datę.
Otóż muszę ci PuchaczuSOWA pisze:Zamieszczonych dalej wypowiedzi nie komentuję, bo nie są opatrzone uśmieszkiem.
Hehe... rozumiesz. Ale odpowiem. Bo jestem pod wpływem wypowiedzi:ppamula pisze:nie rozumiem dlaczego nie chcesz komentowac tego co napisałem.
I cóż mam odpowiedzieć na to?ppamula pisze:Chyba nie traktujesz Chełmna, i tematów z nim związanych jako swojego prywatnego folwarku do którego wara wszystkim innym i w którym normy (społeczne i forumowe) nie obowiązują. To nie stwarza wrażenia o chęci integracji i zaproszenia innych do współpracy.
100% racji-prorok jakiś?Rozan pisze:O, czyżby szykowała się nam nowa twarz w Chełmnie?
Raz pojedziesz - będziesz stracony... żeby nie było, że nikt nie uprzedał![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości