do chełmna ruch - co tam komu na wątrobie i sercu polegiwa
do chełmna ruch - co tam komu na wątrobie i sercu polegiwa
Wątek ten jest kontynuacją dyskusji offtoplessowej w dziale "imprezowym". Uradzono, że tu będzie stosowniej.
Zapraszam do wynurzeń.
Zapraszam do wynurzeń.
... idzie zima możnaby tłuszczyk sikorkom podbierać też po drodze, ale co tam, apropos autostopu, zatrzymałem się kiedyś zimą, jadąc z towarem do Stolnicy, aby zabrać 2 autostopowiczki w jakiejś wiosce, a że był mróz tęgi tom się zlitował, niestety jak dziewuszki odtajały w ciepłej kabinie to jakoś dziwnie zaczeło walić w kabinie kloszardem.
Morał: teraz już wiem, że pewnie wracało z Chełmu i ta słoninką byśmoże tak podjeżdżały...

Morał: teraz już wiem, że pewnie wracało z Chełmu i ta słoninką byśmoże tak podjeżdżały...

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
O natrafiłem na ważny temat w dziale w którym można swobodnie pisać 
No to napiszę.
Zgadzam się z Wami Wszystkimi
oczywiście dla zasady za wyjątkiem Maćka
a o tej słonince MARCO, to chyba trza przy jakiś % porozmawiać
no i najlepiej na kwaterze w ośrodku "AA" ale koledzy już wiedzą gdzie to bedzie łatwiej trafić

No to napiszę.
Zgadzam się z Wami Wszystkimi

oczywiście dla zasady za wyjątkiem Maćka

a o tej słonince MARCO, to chyba trza przy jakiś % porozmawiać

no i najlepiej na kwaterze w ośrodku "AA" ale koledzy już wiedzą gdzie to bedzie łatwiej trafić

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Rudzielcu, my to już som poumawiane na aVantoory soł mi too nie podskakooj 
A w temacie źródłowym
Jestem na tym forumie dłużej niż żyję na świecie i jeszcze nigdy nie zignorowałem żadnego tematu dlatego, że już minął. Mogę zatem służyć za przykład, że każdy w indywidualny sposób korzysta z foruma i używa go na swój autonomiczny sposób. Interpretowanie cudzych poczynań przez pryzmat własnych przyzwyczajeń może w związku z tym prowadzić i w tym konkretnym przypadku prowadzi do błędnych wniosków. Nie jest też obojętnym fakt, że błędne wnioskowanie w tak istotnych kfestyach stać się może przyczynkiem do starcia na gołe klaty, środkowe palce, a w skrajnym przypadku może wywołać upomnienie wzrokowe. Ostrożnie więc.

A w temacie źródłowym
MARCO pisze:Muszę przyznać rację Piotrowi, że temat jest stary i data sugeruje, że takowe spotkanie się już odbyło, co mogło skłonić niektórych do oznaczenia tematu jako ignorowanego, więc nie mają informacji na bieżąco, jak sam to czynie z wieloma tematami.
Jestem na tym forumie dłużej niż żyję na świecie i jeszcze nigdy nie zignorowałem żadnego tematu dlatego, że już minął. Mogę zatem służyć za przykład, że każdy w indywidualny sposób korzysta z foruma i używa go na swój autonomiczny sposób. Interpretowanie cudzych poczynań przez pryzmat własnych przyzwyczajeń może w związku z tym prowadzić i w tym konkretnym przypadku prowadzi do błędnych wniosków. Nie jest też obojętnym fakt, że błędne wnioskowanie w tak istotnych kfestyach stać się może przyczynkiem do starcia na gołe klaty, środkowe palce, a w skrajnym przypadku może wywołać upomnienie wzrokowe. Ostrożnie więc.

Ostatnio zmieniony ndz 07 lis 2010, 13:29 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- MC_Hammer
- ostry klepacz
zapomniałeś dopisać, że to upomnienie wzrokowe może być ze zmarszczeniem brwi włącznieSOWA pisze:a w skrajnym przypadku może wywołać upomnienie wzrokowe.

może i nie w powadze postu powyższego ale dość szybko można niepotrzebnie zagęścić atmosferę.
Jak już parokrotnie zauważyłem, każdą dyskusję rozwiązać można na dwa sposoby, na noże w starciu Tytanów lub luźnej wymiany zdań.
Jestem oczywiście za rozwiązaniem siłowym, ale przyjemniej mi się czyta pojednawcze posty owiele więcej wnoszące do dyskusji

- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
Orient!!!!MC_Hammer pisze:upomnienie wzrokowe może być ze zmarszczeniem brwi włącznie
Pamiętajcie,że to forum przeglądają młodsi i po takich tekstach mogą już nie być sobą.Bluzgi rozumiem ale takie coś nie przystoi Ownersowi........................normalnie ...ban na co najmniej ......dzien.
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- MC_Hammer
- ostry klepacz
Jak nie wiesz o co chodzi to nie zabieraj zdania w temacie dzieciaku.Diego pisze:Orient!!!!
Jak problemy ze zrozumieniem słowa brwi to polecam lekturę :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Brew
A jak głodnemu chleb na myśli to są zapewne inne strony internetowe do pozbycia się frustracji, a nie tutaj na forum publicznym.
Ostatnio zmieniony ndz 07 lis 2010, 13:06 przez MC_Hammer, łącznie zmieniany 1 raz.