przerobka na retro-streeta
- 
				Cimaj
- pisarz 
- Imię: Kamil
- województwo: mazowieckie
Re: przerobka na retro-streeta
Zdjęć to raczej nigdzie nie dostaniesz bo każdy wytwór powstał w wyobraźni - a ona tylko nas ogranicza. Może też i tego nie ma. Trzeba byłoby się spotkać z kimś kto takie rzeczy robi i tyle. Siadacie, rysujecie i wio do przodu. Dla przykładu R90T - ma piec który jak dobrze wiemy jest praktycznie w każdej odsłonie BMW. Także do dzieła - może będzie coś nowego 

- 
				teeron
- zadomowiony 
- Imię: Tomasz
dzieki za dobre slowa, mysle.. 

- orzeł
- pisarz 
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
nic specjalnego ale skutecznie spokój zakłóca  i jak na swoje lata zapier... Przydałby się mały pług ale to zimą.
 i jak na swoje lata zapier... Przydałby się mały pług ale to zimą.

JAKA NAZWA TAKA JAZDA
 JAKA NAZWA TAKA JAZDA 
- orzeł
- pisarz 
teraz wejdzie musiałem rozmiar pomniejszyć.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

JAKA NAZWA TAKA JAZDA
 JAKA NAZWA TAKA JAZDA 
- 
				teeron
- zadomowiony 
z boku przypomina mi enduro, a jak przod i tyl? no i co jesli chodzi o kase? Dzieki 

- orzeł
- pisarz 
tak wygląda vfr bez plastików. Dupy nie urywa   Jak się nadarzy okazja to widelec kupię upside down bo i tak nie mam jej zamiaru sprzedać. Kasa która poszła na części to jedno poza tym v4 to piękny dźwięk.
 Jak się nadarzy okazja to widelec kupię upside down bo i tak nie mam jej zamiaru sprzedać. Kasa która poszła na części to jedno poza tym v4 to piękny dźwięk. 
przód wydaje się być wysoko ale jest jak w ori. Może jak spadnie śnieg to włożę kiere pod pułke i zobaczę jak będzie to latać w przyszłym sezonie.

Jak się nadarzy okazja to widelec kupię upside down bo i tak nie mam jej zamiaru sprzedać. Kasa która poszła na części to jedno poza tym v4 to piękny dźwięk.
 Jak się nadarzy okazja to widelec kupię upside down bo i tak nie mam jej zamiaru sprzedać. Kasa która poszła na części to jedno poza tym v4 to piękny dźwięk. przód wydaje się być wysoko ale jest jak w ori. Może jak spadnie śnieg to włożę kiere pod pułke i zobaczę jak będzie to latać w przyszłym sezonie.

JAKA NAZWA TAKA JAZDA
 JAKA NAZWA TAKA JAZDA 
- mictom
- klepacz 
- Imię: Tomek
- województwo: podkarpackie
Paweł a gdzie Ty masz felgę oryginalną? Ładniej by wyglądała. 
Jak coś to mam na sprzedaż Microna

Jak coś to mam na sprzedaż Microna

- orzeł
- pisarz 
nie mam własne i to mnie troszkę męczy chociaż nie do tego stopnia żeby po trupach iść .Od jakiegoś czasu stoi u mnie druga rc36I. Narazie gipsuje owiewki bo kolegi kumpel dał się karnac staremu. Jak ktoś kiedyś latał na MZ to spokojnie może uznać że nie miał doczynienia z motorem. I dużo nie trzeba było. Czyli typowa akcja w stylu Daj Karniaka. Jak ogarnę to być może motor pójdzie pod młotek czaję się na felgę wydech moriwaki, ewentualnie zawiecha od rc2. To tak na podmianę  

JAKA NAZWA TAKA JAZDA
 JAKA NAZWA TAKA JAZDA 
- 
				teeron
- zadomowiony 
Witam po przerwie i jestem wam winny slowa wyjasnienia. A wiec pomysl przerobki padl na pysk, a to glownie za sprawa tych bocznych grzejnikow, po prostu mi sie nie podoba z nimi i juz. Wiec wracam do klasycznego wygladu. Zegar udalo sie posklejac na szczescie, plyta pcb tez byla popekana ale dalo sie polutowac obejscie i dziala. Caly komplet plastikow w chinach czeka juz na zaladunek co niestety sie przedluza przez tamtejszy nowy rok. Dodatkowo kupilem CNC shorty leavers w kolorze do calosci. Potrzebuje lampe a niestety sa strasznie drogie, a dokladniej to sam klosz by poratowal ma ktos moze?
Pozdrawiam

Pozdrawiam