ROZPOCZĘCIE SEZONU JASNA GÓRA 2009-04-18

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Wiktor_OST
Imię: Wiktor

Post autor: Wiktor_OST » wt 14 kwie 2009, 09:30

Mam niedyskretne pytanko czy może ktos jedzie w niedziele z ranka??z okolic krakowa bardzo chętni się zabiore:)

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 14 kwie 2009, 09:35

Hmmmm coś słyszałem, że w tym roQ nasze KRAKUSY, jadą na jakąs inna impreze, ale musze jeszcze Piotrasa wydzwonić i zapytać go osobiście ;)
Generalnie pytaj chłopQ. Jak nikt nie będzie leciał, to przyleć sam :D Jakoś się odnajdziemy ;)
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » wt 14 kwie 2009, 09:38

Jak coś to ja w ostateczności pojade z imielina.(Po drodze jest 60km od krk) to sie mozna zgadać kolego
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
su4beusz
pisarz
pisarz
Imię: Mateusz
Kontakt:

Post autor: su4beusz » wt 14 kwie 2009, 10:31

Wiktor_OST pisze:Mam niedyskretne pytanko czy może ktos jedzie w niedziele z ranka??z okolic krakowa bardzo chętni się zabiore:)
cześć,

jak tylko uda się na czas motur od mechanika odebrać (ja pier*&^%$$%* jaka ta regulacja droga) to lecimy z kolegami z kraka w niedzielę rano. przelotowa nie za wysoka, ale jak nie masz nikogo to zapraszam.
muchaok pisze:Hmmmm coś słyszałem, że w tym roQ nasze KRAKUSY, jadą na jakąs inna impreze, ale musze jeszcze Piotrasa wydzwonić i zapytać go osobiście ;)
coś mi się wydaje, że mowa tu o 'wiosennym spotkaniu motocyklistów' w mnikowie pod krakowem, ale ono ma miejsce w sobotę, więc krakusy chyba wolne :)

czy jest ktoś jeszcze z KRK?
if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT :D
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 14 kwie 2009, 11:26

No żesz ku..a ja pi....ole, właśnie spojrzałem na pogodę na weekend !!!!
Zaczyna się sezon, podobnie jak wyglądał cały poprzedni. Słońce i żar z nieba od poniedziałku do piątku rana, bo w piątek popołudniu już opady !!!!! Normalnie mnie trafi szlag za moment !!!! Nie moze padac od poniedziałku do środy ? a od czwartku do niedzieli słońce ?? znowu wszystkie weekendy maja być zj....e ?? Normalnie mnie rozsadzi za moment !!!!

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 14 kwie 2009, 11:56

Panie Wojtku, Pan nie słucha żali wylewanych przez naszą Szarlotte !!! Ona tak zawsze i do każdego, a jak już jest sie w ogródku, już prawie wita się z gąską, to się okazuje, że Celik natarczywie ciągnie za ramię, a za ręce trzyma dwie skądindąd cudowne, ale rozwrzeszczane istotki, młodszego pokolenia, zwane latoroślami ;) Pan sie nie da na te zmiękczające gadki nabrać ;) - nie chodzi oczywiście o to, że nie chciałbym Pana zobaczyć w sobotę z nami w miejscu noclegowym, gdyż towarzyska ze mnie istota niesłychanie, ale jestem facetem ( przynajmniej tak mi mamusia wmawiała od małego ) i rozumiem, chęć przedyskutowania ze sobą istotnych kwestii, a co za tym idzie chęć pozostania samemu. W wielki piątek też miałem podobne życzenie i takie 122 km konwersacji z kimś inteligentnym sobie urządziłem ;)
Pozdrawiam i do zobaczenia na JG ;)

Awatar użytkownika
W.Wojtuś
bywalec
bywalec
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: W.Wojtuś » wt 14 kwie 2009, 12:10

Mili moi...wszak na J.G. będę ...-cel i miejsce zacne ,więc pozostawiam swe chucie na inną okazję w równie zacnym gronie.Poza tym - zwierze ze mnie stadne z wadą wielką... -jak już się w swej wierności zapamiętam ...,a nawet w wierności do niewierności -to już trwam...-tak długo ,aż mi przejdzie ;].
Jednym słowem - DOMATOR- gdzie nie siądzie tam by siedział ...hehehhe
Co ważniejsze - jestem w wieku w którym zazwyczaj (a może to tylko w moim przypadku) jedyne imponujące zdolności polegają najczęściej tylko na chęciach ;]...
Żadne ze mnie ciacho ...;]-niestety Celik może spać niezwykle spokojnie .
...
Chyba...
w.
W.Wojtuś...

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 14 kwie 2009, 12:48

Chyba...
Dobrze, że to dodałeś bo juz pękałam, ze śmiechu :)

Szarlotka pisze:ps:Kasia zrób coś z tym.... :aniolek
Anusiu kochana, wiesz, że dla Ciebie córcia to ja prawie wszystko, ale znam intencje(i Wy też) w jakiej Wojtuś śmiga na JG i dlatego Go nie gwałcę :)

Próbowaliśmy w poprzednich latach teraz już wiem, że Wojtuś jest osiągalny dla ludzi dopiero na JG i w drodze powrotnej :)

PROSZĘ USZANUJCIE TO :aniołek

Ja za to chętnie się z Wami spotkam już w Toronto opijusy kochane :mrgreen:

:wiewiora
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » wt 14 kwie 2009, 12:52

Ogłoszenie parafialne:

Awatar użytkownika
W.Wojtuś
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: W.Wojtuś » wt 14 kwie 2009, 13:01

co roku ten sam plakat ,zmieniają tylko rok :)...
w.
W.Wojtuś...

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » wt 14 kwie 2009, 13:22

Zmieniły się reguły. Teraz wszyscy się zbierają od 8:00 do 10:00 na Górce Przeprośnej i cała parada jedzie na błonie.

Ci którzy poczują chęć szybszego ulokowania się pod klasztorem zostaną przytrzymani na rynku.

DO ZOBACZENIA :)

Awatar użytkownika
W.Wojtuś
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: W.Wojtuś » wt 14 kwie 2009, 13:24

JASNA GORA 2009

Radosne rozpoczęcie sezonu motocyklowego im. Księdza Ułana Zdzisława Peszkowskiego odbędzie się w dniach 18 – 19 kwietnia 2009 roku na Jasnej Gorze. To juz nasz VI Zlot Gwiazdzisty. W roku ubieglym, w deszczu i chlodzie przyjechalo z calej Polski ponad 15 tys. motocykli. Ilu nas bedzie w tym roku?

Juz w sobote 18 kwietnia, o godz 18:00 spotykamy sie w sali O. Kordeckiego. Wystapi zespol z Zytomierza „Poleskie Sokoly”. Beda spiewac polskie piesni patriotyczne, pieknym kresowym akcentem, takim jakim mowil Mickiewicz, Slowacki. Bedzie prelekcja dr Leszka Rysaka z IPN o Kresach Rzeczypospolitej, a o godzinie 21:00 Apel Jasnogorski, modlitwa za Kościół i Ojczyznę, w Kaplicy Cudownego Obrazu Matki Bożej Jasnogórskiej, Królowej Polski.

W niedziele, 19 kwietnia od bladego switu zbieramy sie na Gorce Przeprosnej (mapka www.pio.opw.pl/nowa/pl,mapa-dojazdu.html ) i o godz. 10:00 wyruszamy parada do Jasnej Gory. O godz. 9:45 wjazd na Gorke Przeprosna od strony Czestochowy bedzie zamkniety. Wszyscy spoznieni zbieraja sie na Starym Rynku i po przejechaniu glownej kolumny dolacza na koncu.

Kluby Motocyklowe ktore maja sztandary - wystawia poczty sztandarowe na czele kolumny. Namioty na Gorce przeprosnej mozna rozstawiac juz w sobote. Bardzo prosze o nie wprowadzanie wczesniej motocykli na jasnogorskie blonia. Pierwsze wjezdzaja sztandary na czele kolumny glownej.

Patronat nad zlotem Jasna Gora 2009 obieli:

* Przeor Jasnej Gory - Ojciec Roman Majewski
* Prezydent Czestochowy Pan dr Tadeusz Wrona
*

Uwaga: Moga byc klopoty z zakwaterowaniem w Domu Pielgrzyma i w innych hotelach czestochowskich. Organizacja Mlodzi-Mlodym, podobnie jak w roku ubieglym porobila duze rezerwacje pokoi. Wg informacji jakie posiadam, w ubieglym roku sprzedawali pokoje drozej, byl alkochol. Powiadomilem Policje czestochowska, prezydenta miasta Czestochowy i Ojcow Paulinow.

Niestety, plakaty „Jasna Gora 2009” juz zostaly rozeslane. Juz nie mamy. Proponuje wydrukowac z naszej strony www i rozdawac.

http://www.rajdkatynski.net/

w.

Awatar użytkownika
su4beusz
pisarz
pisarz
Imię: Mateusz
Kontakt:

Post autor: su4beusz » wt 14 kwie 2009, 13:42

muchaok pisze:No żesz ku..a ja pi....ole, właśnie spojrzałem na pogodę na weekend !!!!
Zaczyna się sezon, podobnie jak wyglądał cały poprzedni. Słońce i żar z nieba od poniedziałku do piątku rana, bo w piątek popołudniu już opady !!!!! Normalnie mnie trafi szlag za moment !!!! Nie moze padac od poniedziałku do środy ? a od czwartku do niedzieli słońce ?? znowu wszystkie weekendy maja być zj....e ?? Normalnie mnie rozsadzi za moment !!!!
eee może ni będzie tak źle - patrz załącznik :D:D:D:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT :D
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 14 kwie 2009, 14:22

Mam nadzieje, ze moja pogoda jest do (_I_)

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » wt 14 kwie 2009, 14:56

Widzisz mucha ja po bieszczadach w końcu kupilem kondoma przeciwdeszczowego :)
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

ODPOWIEDZ