BRUKOWIEC - FAKT - artykuł o motocyklistach -

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Szozdul
pisarz
pisarz
Imię: Maciek

BRUKOWIEC - FAKT - artykuł o motocyklistach -

Post autor: Szozdul » śr 08 kwie 2009, 19:59

Dziś bedac u dziadakow na obiadku wpadla mi w rece gazeta a raczej totalny chłam czyli FAKT. jest tam artykul o motocyklistach. To co tam piszą jest chore! Piszą do starszych ludzi którzy kupują tą gazete bo jest najtańsza! a tacy ludzi im wierzą i w ten sposób budują opinie o motocyklistach. np: "Dlatego dziś pokazujemy, do czego po śmierci może się przydać motocyklista." to jest chore!!
najgorsze ze mnostwo ludzi popiera takie faktowe myslenie....

http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul. ... ykul=43690

J43
pisarz
pisarz

Post autor: J43 » śr 08 kwie 2009, 20:36

Nikt z tej pozal sie Boze gazety nie mial wystarczajaco duzych cohones (jaj :mrgreen: ),zeby jezdzic moto.
Dlatego nie wie co pisze idiota jeden.
Szkoda to czytac.

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Post autor: emil » śr 08 kwie 2009, 20:39

ale comment zawsze można dodać :D

jaroslawp
pisarz
pisarz
Imię: Jerry
województwo: zachodniopomorskie

Post autor: jaroslawp » śr 08 kwie 2009, 20:49

emil_sc, niewarto. To jak rozmowa z dwulatkiem o filozofi Freud'a :twisted:

Awatar użytkownika
Siwek
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Marek
Kontakt:

Post autor: Siwek » śr 08 kwie 2009, 21:19

Nie wiem czym zasłużyliśmy sobie na taką opinię??? :cry:
To jest żałosne!!!

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Post autor: Diego » śr 08 kwie 2009, 21:41

Miałem cos napisac w komentarzach ale ciężko jest tak dobrac słowa aby autor tego tekstu zrozumial co napisałem.Nie będę zniżał się do jego poziomu.Sram na gościa. :mrgreen:

Awatar użytkownika
RALF
klepacz
klepacz
Imię: Rafał

Post autor: RALF » śr 08 kwie 2009, 21:48

Bez komentarza :eek
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » śr 08 kwie 2009, 21:58

Każdy mający trochę oleju w głowie wie jak jest. Prawdą jest jednak to, że są motocykliści dawcy w takiej samej mierze jak kierowcy aut.
Przykładów jest mnóstwo. Ale jesli jest coraz więcej motocykli na drogach ludzie zaczynają się coraz bardziej z nimi oswajać. Edukacja w tym kierunku w naszych rękach bo redaktorzy takich gazet jak Fakt za nas tego nie zrobią :)

a tu coś nowego, dostępne dopiero od paru dni.
POLECAM. Są tam bardzo fajne projekty.

www.uzyjwyobrazni.pl
Moczynos w futrze model 2016 help

Awatar użytkownika
adi610
klepacz
klepacz
województwo: podkarpackie
Kontakt:

Post autor: adi610 » śr 08 kwie 2009, 23:29

Nie ma się co denerwować, dziennikarze tej gazety zrobią wszystko żeby sprzedać numer. Właścicielem jest niemieckie wydawnictwo http://www.axelspringer.pl/ które wydaje wiele magazynów w których obraża kogoś. Wiele razy spraw kończyły się w sondzie i wiele razy przegrywali.

Nie jestem pewien ale są właścicielem magazynu motocykl, szkoda że tam tego nie opublikowali; sprzedaż na pewno by im skoczyła.

Awatar użytkownika
Arturo
klepacz
klepacz
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Arturo » czw 09 kwie 2009, 04:56

Nie, no nie. Jezeli to "Fakt" i artykul o motocyklistach to nawet nie czytam bo bede mial zje*** humor juz z samego rana :evil:
Nasze media na prawde czesto mnie rozkladaja na lopatki - kto to pisze!?!?
Co za ograniczeni ludzie publikuja wypociny tego typu?!?!
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"

Awatar użytkownika
Tomkoz
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Tomkoz » czw 09 kwie 2009, 09:34

Również nie będę tego komentował - totalna żałość.
Ale musimy sobie uświadomić jedno, że na taki stan rzeczy pracują na naszą niekorzyść gówniarze, którzy kończą wymarzoną barierę wiekową, robią prawko ( jak je w ogóle robią ), kupują przecinaki i szaleją po ulicach. To mi się wydaje największym problemem.
Tak więc patrząc, ogólnie winiłbym tutaj nasze kochane Państwo. Dlaczego nie może być tak jak na zachodzie, gdzie młody kierowca, aby usiąść na 150 konnego rumaka musi przebyć określoną "drabinkę" (czyt. zaczyna od małej pojemności i wraz z doświadczeniem i wiekiem przechodzi na coraz mocniejsze maszyny ) ??
I wtedy może FAKTycznie nie musielibyśmy czytać takich artykułów..

PS. Przepraszam wszystkich młodych kierowców, którzy mają poukładane w głowie i potrafią się cieszyć jazdą tak jak ja...

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz
Imię: Paweł

Post autor: rinas » czw 09 kwie 2009, 09:44

adi610 pisze: Nie jestem pewien ale są właścicielem magazynu motocykl, szkoda że tam tego nie opublikowali; sprzedaż na pewno by im skoczyła.
Motor-Presse Polska jest właścicielem i wydawcą "MOTOCYKLA".

Co do tego szajstwa - szoda gadać, jebać debilizm. To jest plaga, i jest jak bumerang, zawsze powróci.

Awatar użytkownika
bialy-murzyn
klepacz
klepacz

Post autor: bialy-murzyn » czw 09 kwie 2009, 10:16

w sumie słuszna analiza
zależy też od rejonu

u nas w okolicy poza Krakowem w Mogilanach było 10-ciu motocyklistów, przez 10 lat ostało się dwóch

więc .. prawda : >

Awatar użytkownika
igor
klepacz
klepacz
Imię: Igor
Kontakt:

Post autor: igor » czw 09 kwie 2009, 10:17

Ludzie, to się na nazywa DZIENNIKARSTWO. pisze się to co sie sprzedaje. Taki produkt jaki nabywca. nie ma sie czym podniecać. jako ogół zawsze ludzie lubili igrzyska i inne egzekucje. teraz mają tego mniej to się ekscytują "krwawymi" tematami zastępczymi.

Skóra
klepacz
klepacz

Post autor: Skóra » czw 09 kwie 2009, 11:23

Jak długo jeszcze ulice wsi, miasteczek i metropolii będą terroryzować szaleńcy na motocyklach? Kiedy motocykliści pojmą wreszcie, że wiosna to nie zielone światło dla wyścigów, które kończą się śmiercią? Czy w końcu zastanowią się nad swoim losem?

Chciałbym, żeby przeczytali to ci, którzy napisali ten artykuł i zastanowili się dobrze co napisali. Jak widać osoby piszące tego typu artykuły sami nie zastanawiają się jakie Oni stwarzają zagrożenie jeżdżac po ulicach, bo pewnie myślą że ich to niedotyczy.
Wszyscy nie związani z motocyklami widzą zawsze zagrożenie w motocyklistach, a czy ktoś zastanowił się jakie zagrożenia na drogach stwarzają kierowcy samochodów, co ostatnio widać bylo chociażby w raporcie na gorąco. Ile samochodów wjechalo w przystanek autobusowy lub w grupę ludzi, ile to razy podawano o wypadkach z udziałem motocyklistów gdzie kierowca wyjechał lub zajechal droge motocykliście. Jestem przekonany, ze nie tylko ja pogadal bym z takim inteligentnym redaktorkiem lub jak go tam zwą i jestem ciekaw czy dalej bylby przekonany, ze motocykliści są dawcami organów a nie oni sami.
Upsss, zapomniałem, że kierowca puszki nie jest dawcą, bo nie ma co z niego brać, gdyż wszysko jest zmiażdzone i trzeba takich uzupełniać, zeby jakoś wyglądali.

Takimi artykułami tylko potrafią wkurzyć rozsądnych ludzi, bo nie przeczę, ze są ludzie jeżdżacy motocyklami bez pomyślunku. Ale myślę, ze takich jest mniej niż NAS, ludzi rozsądnych i znających swoje możliwości.

ODPOWIEDZ