ortopeda / chirurg urazowy / traumatolog

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
igor
klepacz
klepacz
Imię: Igor
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: igor » pt 27 mar 2009, 19:21

Lisena pisze:igor - coś mi nie pasowało i sprawdziłam, gdzie ma swój gabinet dr Żbikowski, u którego byłam ;} Okazuje się, że dokładnie pod tym samym adresem, który podałeś, czyli Warszawa, ul. Żywnego 16/11 czyżby doktorowie przyjmowali pacjentów w tym samym pokoju?
może tak być. oni pracują normalnie w szpitalach więc utrzymywanie gabinetu prywatnego dla jednego doktora byłoby lekką rozpustą. co do trudności operacji nie wiem ale opinie ten lekarz ma bardzo dobre. o ile sie orientuję on się zajmuje praktycznie wyłącznie kolanami.

Awatar użytkownika
dagon
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: dagon » wt 31 mar 2009, 14:57

Przyłączam się do polecenia Igora, dr Luboiński połatał moje kolano i teraz muszę je naprawdę mocno zmęczyć żeby zaczęło mi dokuczać.

Jedyny minus jaki mogę powiedzieć to że wysłał mnie chyba na najdroższe USG bo w Carolina Medical Center na Bemowie. Musiałem zrobić prywatnie bo w szpitalu MSW powiedzieli że pierwszy termin wolny na USG mają za 3 miesiące.
V4 - prawdziwy król drogi ale rzędówka też daje radę

Awatar użytkownika
metiu
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: metiu » czw 02 kwie 2009, 09:37

Ja ze swojej strony mogę polecić Ci dr. Marka Tramsia. Pracował kiedyś w szpitalu czy klinice zajmując się głównie sportowcami. specjalizuje się właśnie w kolanach i leczeniu ich wszelkich i skomplikowanych kontuzji.
z tego co wiem pracuje teraz w Centrum Kształcenia i Rehabilitacji w Konstancinie. Ma za sobą pracę w Carolina Medical Center.

Dr n. med. Marek Tramś

Specjalizacja: chirurgia urazowo – ortopedyczna
Wykonywane zabiegi: chirurgia sportowa, w tym: artroskopia kolan z rekonstrukcją więzadeł, artroskopia stawu barkowego, biodrowego, skokowego.

Mojej mamie robił rekonstrukcję kolana, koleżankę postawił na nogi gdy została staranowana przez jakiegoś Niemca na nartach i maila otwarte złamania piszczeli oraz pogruchotane kolana. Dzisiaj biega, gra w tenisa i poza małymi bliznami nie ma śladu wypadku sprzed 3 lat.
Jeśli jesteś zainteresowana to wyślij mi maila na mateuszvfr@gmail.com a wyślę Ci jego prywatny nr telefonu.

pzdr.
Metiu

Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek86 » czw 28 maja 2009, 13:18

Moim zdaniem (i nie tylko moim) najlepszym specjalistą od kolan w całej południowej Polsce jest dr Maciej Myśliwiec.

Osobiście znam 5 osób które wychwalają go pod niebiosa, a są po operacjach wykonanych przez niego. Ja również miałem artroskopie.

http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/167 ... a/Oswiecim

Kod: Zaznacz cały

http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/1678460/Maciej-Mysliwiec/chirurg_ogolny-ortopeda/Oswiecim
Ostatnio zmieniony czw 28 maja 2009, 16:52 przez Wojtek86, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
mkochano
teksciarz
teksciarz

Post autor: mkochano » czw 28 maja 2009, 13:21

"Nie znaleziono strony o podanym adresie."

Michał

Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek86 » czw 28 maja 2009, 13:33

Strona działa. Kliknij na link. Albo skopiuj z zielonego.

Awatar użytkownika
mkochano
teksciarz
teksciarz

Post autor: mkochano » czw 28 maja 2009, 13:39

Wojtek86 pisze:Strona działa. Kliknij na link. Albo skopiuj z zielonego.
Dostaję komunikat jak wyżej, ale znalazłem człowieka przez wyszukiwarkę. Jeśli u Ciebie działa, to myślę że nie ma problemu.

Pozdrawiam
Michał

ODPOWIEDZ