Gdzie w Wawie zrobić bezbolesnie przegląd okresowy?

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
moskittiero
teksciarz
teksciarz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: moskittiero » śr 01 kwie 2009, 22:54

Spraw takich wiele a i często niestety jak powyżej obrażają Nas - pisząc mam na myśli osoby, które jeżdżąc mają na względzie nie tylko siebie a i innych użytkowników drogi. Na drodze jesteśmy gośćmi a to że czasami głośniejszymi a często szybszymi nie znaczy, że na prawach z odpuszczaniem - a wręcz przeciwnie - to na Nas ciąży obowiązek dawania wzoru i spełniania pewnych wymogów.

Awatar użytkownika
Yaco
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: Yaco » śr 01 kwie 2009, 23:42

Myślę, że nikt nie miał zamiaru obrażać kogokolwiek. Ot, dyskusja...

Swoją drogą to bardzo pacyfistyczne forum. Czas to zmienić :mrgreen: :twisted: ;-)
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka

Awatar użytkownika
suniok
pisarz
pisarz
Imię: Jarosław
Kontakt:

Post autor: suniok » śr 01 kwie 2009, 23:44

Powiem tak: gdyby w moim przypadku diagnosta podszedł poważnie do sprawy, nie sądził bym się 1,5 roku. Ale czasem przyda się małe przymknięcie oka - np. przerywacz od migacza mi sie spalił niedawno...
Pozdrawiam Jarek

Awatar użytkownika
orzyl
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: orzyl » czw 02 kwie 2009, 20:37

rzecz polega na tym, że nie można porównywać przekraczania prędkości do nieprzepisowych świateł. dlaczego? jedyna rzecz która je łączy to to że są nieprzepisowe. ale jedna jest chwilowa, druga stała... Moim zdaniem wszystko ma swoją wagę i swoje granice. Na drobnostki można przymykać oczy, typu niesprawny klakson.... czy wyżej wspomniany kierunek....

Mam nadzieję, że nikt do mnie nie pije z tym obrażaniem innych bo nic takiego nie mam i nie miałem na celu.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...

ODPOWIEDZ