Gdzie w Wawie zrobić bezbolesnie przegląd okresowy?
- moskittiero
- teksciarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Spraw takich wiele a i często niestety jak powyżej obrażają Nas - pisząc mam na myśli osoby, które jeżdżąc mają na względzie nie tylko siebie a i innych użytkowników drogi. Na drodze jesteśmy gośćmi a to że czasami głośniejszymi a często szybszymi nie znaczy, że na prawach z odpuszczaniem - a wręcz przeciwnie - to na Nas ciąży obowiązek dawania wzoru i spełniania pewnych wymogów.
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
rzecz polega na tym, że nie można porównywać przekraczania prędkości do nieprzepisowych świateł. dlaczego? jedyna rzecz która je łączy to to że są nieprzepisowe. ale jedna jest chwilowa, druga stała... Moim zdaniem wszystko ma swoją wagę i swoje granice. Na drobnostki można przymykać oczy, typu niesprawny klakson.... czy wyżej wspomniany kierunek....
Mam nadzieję, że nikt do mnie nie pije z tym obrażaniem innych bo nic takiego nie mam i nie miałem na celu.
Mam nadzieję, że nikt do mnie nie pije z tym obrażaniem innych bo nic takiego nie mam i nie miałem na celu.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...