ROZPOCZĘCIE SEZONU JASNA GÓRA 2009-04-18
Witam szanownych onwersów! Na wstepie chcialbym powiedziec ze jestem z pod Częstochowy i bardzo chetnie w miare mojego wolnego czasu wam pomoge. Niestety zaniedbalem sie ostatnio i dosc dlugo nieudzielalem sie na forum nawet moj nick juz dezaktywowany bo nie moge sie zalogowac, ale jak najbardziej milosc do VFR zostala ! Bardzo duzo tych postow niedaje rady przeczytac. Domyslam sie ze szukacie miejsc noclegowych i w tym mam wam pomóc?
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
No to proponuję na wstępie takie miejsca:Tobik pisze:Ludziska, jak z Czestochowy wyjechać na tą Jure? Ma ktos jakas mapke czy cos? w tamtym roku nikt z ekipy nie wiedział jak jechac:P trąby jedne:) Co najlepiej zobaczyc i gdzie najlepsze widoki są?
Olsztyn, Podlesice, Żarki, Ogrodzieniec, Klucze a potem już Olkusz, Ojców-Skała i trasa powrotna przez Smoleń i Pilice
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
mysle ze opcaj jeżdzenia jest jak najbardziej, ale spodziewam sie raczej, ze w tzw podgrupach lokalizacyjnych. W sensie dzisiaj z Sową gadałem, żeby ruszyć z Cz-wy jakoś kolo 13 i delikatnie boczkami, malymi drogami, powolutku, spokojnie w strone 100-lycy wrócić, tak na 19-20 wiec spokojnie te 7 godzin jest na zrobienie powiedzmy 350 km. Natomiast słabo widzę, śmiganie razem po mszy, ze względów czysto organizacyjno powrotowych. Myślę, że fajnie by było styknąc się gdzieś na wspólnym nocowanku w okolicy - powiedzmy ok 50-70 km od Cz-wy w sobote, i w niedziele rano ruszyć na JG.
Ja generalnie na Częstochowe się wybieram i chciałbym najpóźniej w sobotę kolo 10-11 rano ruszyć, a marzy mi się piatek po lekcjach
Ja generalnie na Częstochowe się wybieram i chciałbym najpóźniej w sobotę kolo 10-11 rano ruszyć, a marzy mi się piatek po lekcjach

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.