pierdu pierdu

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » ndz 22 mar 2009, 23:21

Wysmarowałem komenta :grin: aż mi ulżyło
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

J43
pisarz
pisarz

Post autor: J43 » pn 23 mar 2009, 17:19

Gacol pisze:Ale jest tak wszędzie .Rozwala mnie to kiedy np przychodze na rodzinny obiad do babci i słysze juz po jacy to motocykliści sa i że oni maja tyle wypadków.No ja nie moge porównajcie liczbowo wypadki samochodowe i moto.Krew mnie zalewa i patrzą na mnie jak na totalnego debila idiote idt.Dziadek jeżdziod 55lat na moto i tez im nic nie wytłumaczy.Po prostu kiedys powstal mit o motocykliscie i już tak bedzie.jak to było potem z linkami na szyi i innymi glupotami
Nie wszyscy i nie wszędzie.
Mój ojciec (juz niezyjący) jeździł na moto ,kilka razy złamał noge,ale mimo to jako jedyny w domu nie miał nic przeciw,zebym w wieku 17 lat kupił pierwsza CZ-kę.Nie miał nic przeciw bo wiedział,że jak sie ma mózg w czaszce i czasem go uzywa nie powinno sie nic stac.

Ta obiegowa opinia o motocyklistach jest jak wszystkie takie opinie oparta na plotkach i dlatego nic niewarta.I nie ma się czym przejmowac ani pisac odpowiedzi do idioty,który nabazgrał bzdury.Odpowiadając mu jednoczesnie traktujemy tego rodzaju bazgranine serio.A to przecież głupoty. ;-)
Gdybysmy chcieli każdemu takiemu odpisywac musielibysmy nic innego nie robić.Szkoda czasu i zdrowia.

Awatar użytkownika
Alnitak
pisarz
pisarz

Post autor: Alnitak » pn 23 mar 2009, 20:11

J43 pisze:Ta obiegowa opinia o motocyklistach jest jak wszystkie takie opinie oparta na plotkach
smiem twierdzic, ze nie tylko na plotkach. Ale i na obserwacji ludzi jezdzacych na moto. Bo co z tego, ze ja i kilku moich kolesi, ktorzy majac nowki sztuki - lytrowe jezdzimy tak, zeby nie psuc wizerunku prawdziwego motocyklisty, jak za 5 min leci po nas kilku lanserow palujac na maxa i w d... majac bezpieczenstwo, opinie i takie tam. Ludziska nie podziela nas na tych rozsadnych i tych porypanych. Juz od dawna jestesmy zaszufladkowani i chyba niestety niepredko sie to zmieni :???:
Pablo

J43
pisarz
pisarz

Post autor: J43 » pn 23 mar 2009, 20:52

Fakt,powinienem napisać: głównie na plotkach ;-) .
Pewnie,że sa tacy jak piszesz.Ale jaki to procent?
Tak samo prawdziwe jest kretyńskie powiedzenie: "ta dzisiejsza młodzież".Mam syna w wieku 20 lat i jest zaprzeczeniem tego powiedzenia.
Nie mozna generalizowac w żadna strone.Ale,żeby to wiedziec,trzeba miec coś w głowie co przypomina mózg ;-) .

Opinie tez mam w dupie :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » śr 25 mar 2009, 19:18

ja sie przyznaje, jak siadam na moto to mi odpierd.. co tu duzo gadac jak siadam na moto po prostu orgazm na siedzaco przy 300 km/h :) przezyl ktos z was takie cos?! ;) a pismaki to glupole, musza robic gowno dla tepego spoleczenstwa bo z czego by wykarmili swoje smieszne rodzinki, kto wierzy w takie brednie to nic innego jak tylko okazywanie wlasnego ograniczenia i glupoty, calkiem tak jakby po obejrzeniu 10-tej czesci obcego bali sie wychodzic z domu bo moze pozrec ich straszny potwor z przyszlosci hehehe
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
Mr.Exclusive
pisarz
pisarz
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: Mr.Exclusive » czw 26 mar 2009, 00:18

ppamula pisze:Zamiast biadolić każdy z was mógby się wypowiedzieć w komentarzu tego artykułu albo napisać do autora tego atykułu że generalisuje i nie wszyscy motocykliści są wariatami. A ci którzy przeceniają swoje możliwości na motocyklach to nie są motocykliści a użytkownicy motocykli.

Do roboty, za klawiature i ruszać z erudycją bracia i siostry
Oni wlasnie tego oczekuja :P
Niewazne jaka slawa - dobra czy zla - wazne zeby bylo glosno z kazdej strony
Takie artykuły zawsze będą się pojawiać, obojętnie jak bardzo będziemy protestować przeciwko generalizowaniu
To jest ta sama sytuacja jak mit o łysym karku/dresiarzu i BMW >_<

pozdrawiam
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!
The most important thing is to be loyal~~

Awatar użytkownika
bialy-murzyn
klepacz
klepacz

Post autor: bialy-murzyn » czw 26 mar 2009, 06:56

w każdym razie w najblizszej przyszlosci trzeba obejrzec kolejne wypadki motocyklowe na youtubie

ostatnio bylo ich malutko, ale pogoda lepsza wiec powinno byc ich coraz wiecej : >

nie ma lepszej nauki jak na błędach innych : >

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: poscig » wt 05 maja 2009, 10:00

bialy-murzyn pisze:w każdym razie w najblizszej przyszlosci trzeba obejrzec kolejne wypadki motocyklowe na youtubie

ostatnio bylo ich malutko, ale pogoda lepsza wiec powinno byc ich coraz wiecej : >

nie ma lepszej nauki jak na błędach innych : >
Osobiście oglądając jakiekolwiek wypadki ciarki mi przechodzą i współczuje tym co biorą w nich udział,a juz daleki jestem od wyczekiwania kolejnych scen z filmu w ktorym giną motocykliści...ale...można uczyc sie na błędach innych...osobiście wolałbym ,aby juz nigdy żaden motonita nie pocałował Matki Ziemi i nie wstępował do niebios...

ODPOWIEDZ