Sylwester 2006
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Moi drodzy, forum to jest miejsce publicznych wypowiedzi. Proszę nie wprowadzajcie bilateralnych rozmów. To miejsce które ma zostać dla innych czytelników z którego mogą oni czerpać doświadczenie, porady i wszelkie użyteczne informacje zwłaszcza dotyczące VFR i motocykli oraz naszej małej i zgranej społeczności. Będę chciał przeworsować z UXYm kasowanie takich nic nie wnoszących wypowiedzi. Spójrzcie na inne fora. One są TEMATYCZNE.
Piszcie to w OFFTOPie albo na prywanej ścieżce.
Wiele moich znajomych których chciałem zachęcic do aktywności na naszym forum wyrażało sie tak... "inaczej" na temat jego organizacji i toczących się tu "dyskusji".
No to dałem wam popalić
Czekam na ciosy.
Za kilka dni końcówkę tego wątku przenoszę do OT. 
hejka.
Piszcie to w OFFTOPie albo na prywanej ścieżce.
Wiele moich znajomych których chciałem zachęcic do aktywności na naszym forum wyrażało sie tak... "inaczej" na temat jego organizacji i toczących się tu "dyskusji".
No to dałem wam popalić

hejka.

- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
To forum satanistów motocyklistów a nie żłobek. Ma być anarchia
BTW. Ja wybieram się na sylwka do Wisły. Na początku zeszłoego tygodnia znaleźliśmy jeszcze 3 miejsca po 10, 8 i 6 osób w zakresie cenowym 35-40 pln. Może warto jeszcze podzwonić, cooo... ?? Spytam jeszcze kumpla, czy ma namiary na te kwatery.

BTW. Ja wybieram się na sylwka do Wisły. Na początku zeszłoego tygodnia znaleźliśmy jeszcze 3 miejsca po 10, 8 i 6 osób w zakresie cenowym 35-40 pln. Może warto jeszcze podzwonić, cooo... ?? Spytam jeszcze kumpla, czy ma namiary na te kwatery.
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
- Lu
- bywalec
- Kontakt:
Elo ja też wybieram się na Sylwka ze znajomymi do Zakopca i dzisiaj znalazłem dwa pokoje 4-osobowe po 35 zł od głowy niestety wszędzie trzeba się logować na minimum 5 dni. A na przyklad dom wczasowy "PANORAMA" oferuje pięć dni z wyżywieniem i balem sylwestrowym za jedyne 980 zł. od głowy
(a co ...? niech się chamstwo patrzy jak się szlachta bawi
)

Motocykliści są ludźmi z jajami nawet jeśli są kobietami