Strzala Warjaty !!!
- adrian_Jaworski
- Imię: Adrian
- Kontakt:
Witam ponownie to ja Kropek tylko tamtego hasla zapomnialem ;p juz niepracuje w londynie wrucilem do polski
tamta pieknie polerowana VFRka zostala rozbita przez mojego brata blizniaka ,brat jest caly sprzes lezy w garazu czeka na organy ,a ja niemogac sie doczekac kupilem nastepna taka sama vfrke nawt mlodsza , cackamy ja polerujemy i niebawem bedzie taka piekna ja tamta niebawem pochwale sie foto, skoro jestem w polsce mam nadizeje ze wreszcie bedzie mi dane spotkac kogos z Was.
pozdrawiam Kropek
(moze jakis admin przypomni mi tamto haslo i wruce do wczesniejszego profilu...)

pozdrawiam Kropek
(moze jakis admin przypomni mi tamto haslo i wruce do wczesniejszego profilu...)
MOTOCYKL - Najbezpieczniejsza rzecz jaką można mieć między NOGAMI
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
No, witam Kolegę 
Co to za brat, co bratu sprzęty kasuje i kobiety uwodzi?
Nałożyć na niego ekskomunikę i skazać na wieczne potępienie i korzystanie z komunikacji zastępczej
Mam nadzieję, że następny sprzęt nabyłeś w jedynie słusznym, czerwonym kolorze

Co to za brat, co bratu sprzęty kasuje i kobiety uwodzi?

Nałożyć na niego ekskomunikę i skazać na wieczne potępienie i korzystanie z komunikacji zastępczej

Mam nadzieję, że następny sprzęt nabyłeś w jedynie słusznym, czerwonym kolorze

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- adrian_Jaworski
- Kontakt:
Strzalka.
no to jak obiecalem pochwale sie ta druga VFR kolor szlusznie CZERWONY kupe pracy wlozylem w sprzeta ,przyjechala w tamtym roku z angli a tam od tej wilgoci to wszystko co z aluminium wygladalo jak ze smietnika zasniedzialo itp , wiec wszystko wypolerowalismy z braciakiem dokupilem troche bajerow typu wydech itp. poznizej foto:D
no to jak obiecalem pochwale sie ta druga VFR kolor szlusznie CZERWONY kupe pracy wlozylem w sprzeta ,przyjechala w tamtym roku z angli a tam od tej wilgoci to wszystko co z aluminium wygladalo jak ze smietnika zasniedzialo itp , wiec wszystko wypolerowalismy z braciakiem dokupilem troche bajerow typu wydech itp. poznizej foto:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adrian_Jaworski
- Kontakt:
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Piękna.
wachacz polerowany. tez myślałem nad tym ale to na przyszły sezon.
Ja zabezpieczam polerkę lakierem bezbarwnym.
http://picasaweb.google.pl/danielczubac ... 2132786722
wachacz polerowany. tez myślałem nad tym ale to na przyszły sezon.
Ja zabezpieczam polerkę lakierem bezbarwnym.
http://picasaweb.google.pl/danielczubac ... 2132786722
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!