Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
Witam Kolegów.Od niedawna jestem posiadaczem VFR 800 FI jak narazie szczęśliwym -choć nie z powodu pogody.Ciekaw jestem wrżeń z jazdy tym moto.Wcześniej Posiadałem NTV-ke.Napewno będe miał pare pytań -ale to już w następnej odsłonie.Pozdrawiam i życze szerokich dróg.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DARAYAVAHUS
- pisarz
- Mr.Exclusive
- pisarz
- Imię: Adam
- Kontakt:
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Vitaj, z tego co wiem to było moto Knighta. Wcześniej interesowałem się nim, chciałem kupić, ale zabrakło mi kasy. Tu link do postu w temacie;
viewtopic.php?t=4452
Na szczęście znalazłem moto od Achmeda i nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolony. Odezwij się do Knihta, bo on prowadził bardzo ciekawe statystyki dotyczące motocykla.
Koleżanki i koledzy zapewniali, że motocykl godny uwagi i polecali dlatego uważam, że fajna sztuka.
Na Ownersach można polegać.
Pozdro
Awiater
viewtopic.php?t=4452
Na szczęście znalazłem moto od Achmeda i nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolony. Odezwij się do Knihta, bo on prowadził bardzo ciekawe statystyki dotyczące motocykla.
Koleżanki i koledzy zapewniali, że motocykl godny uwagi i polecali dlatego uważam, że fajna sztuka.
Na Ownersach można polegać.
Pozdro
Awiater