Tak, tylko w przypadku delikatnego dodania gazu (jakies 3mm) udało moto się odpalić, inaczej nie bylo szans...donJakubo pisze:do autora tematu: czy pierwsze udane odpalenie po zmianie oleju przeprowadziles z dodaniem gazu?
Dziwna przypadłość VFR V-TEC
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
W vitku są świece co wytrzymują ok 50tyś, więc ja raczej nie jestem w stanie zrobić tyle na sezon - nawet 2 sezony, więc ja raczej nie będę wymieniał co sezon.V-four pisze:mi tez kidys padly swiece w fzr 600jak sie nazbierało paliwa i jak jeb**o z tlumika to kumpla z brama wywiało
Dobrze ze moto pali, a swiece sie wymienia co sezon a nie jak sie zepsują

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- msound
- zadomowiony
- Kontakt:
W Vitku są świece irydowe i wystarczy je pożądnie zalać i nie nadają się do niczego...Gregory pisze:W vitku są świece co wytrzymują ok 50tyś, więc ja raczej nie jestem w stanie zrobić tyle na sezon - nawet 2 sezony, więc ja raczej nie będę wymieniał co sezon.V-four pisze:mi tez kidys padly swiece w fzr 600jak sie nazbierało paliwa i jak jeb**o z tlumika to kumpla z brama wywiało
Dobrze ze moto pali, a swiece sie wymienia co sezon a nie jak sie zepsują