Smutny wypadek
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
Dokładnie tak! Szczęście, że będziemy mogli spotkać Cię na trasie, albo na zlocie. Prawdziwe szczęście, zwłaszcza gdy patrzy się na zdjęcia z wypadku.
Trzymaj się!
Może nie powinienem, bo to jeszcze chyba nie jest dobry moment... ale i z marzeń motocyklowych nie musisz rezygnować...
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... D=39115042
Pozdrawiam jeszcze raz!
Trzymaj się!
Może nie powinienem, bo to jeszcze chyba nie jest dobry moment... ale i z marzeń motocyklowych nie musisz rezygnować...
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... D=39115042
Pozdrawiam jeszcze raz!
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
YYYYYYYYY....... <-- chyba tak zareagował każdy z nas jak to przeczytał. Nie wiem co napisać. Proteza, FJR`a ( automat ) i w trase...... i mam nadzieję, że nie popuścisz gościowi z puszki. Policja orzekła jego winę mam nadzieję...... Trzymaj się i jesteśmy z Tobą ChłopaQ. Póki co, póki sam nie dasz rady zawsze ktoś Cie zabierze.....na plecak, do puszki.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- recu
- bywalec
- Imię: Jurek
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim!!!
Póki co pale kapcie na wózku
Oprócz nogi (a raczej jej braku) mam poważne problemy z tym prawym barkiem,coś nie mogą mi go porządnie rozruszać
mogę zaciągać rękawy tylko w lewo :p
WiktorVFR, z Kamilem już się skumałem
Kur.. mówię wam, jest ciężko! Trzeba po prostu zacisnąć pięści, zęby i do przodu... co staram się z każdym dniem robić!
Ps Fred, ale stelaż pod kamerę chyba cały, dobra robota
:):)
Póki co pale kapcie na wózku

Oprócz nogi (a raczej jej braku) mam poważne problemy z tym prawym barkiem,coś nie mogą mi go porządnie rozruszać

WiktorVFR, z Kamilem już się skumałem

Kur.. mówię wam, jest ciężko! Trzeba po prostu zacisnąć pięści, zęby i do przodu... co staram się z każdym dniem robić!
Ps Fred, ale stelaż pod kamerę chyba cały, dobra robota

- bialy-murzyn
- klepacz