Cześć
Prosze bardzo:rinas pisze:Vitaj. Coś o sobie napisz

Wiek 42,mieszkam 10 km od Krakowa od 2007 roku,pochodze z Krakówka:).
Od 1985 do 1991 zacząłem "kariere" motocyklowa na CZ,Jawa 350,potem honda VF750S i CBX 1000 (6-cylindrów w rzędzie).Potem z różnych względów - dorabianie sie,zmiany zawodu,zmiany miejsc zamieszkania - była przerwa "motocyklowa",ale ciągnęło mnie stale:).
Teraz jako człek nad grobem stojący

Pozdrowienia.
Janek.
PS.
Poza VFR w domu mieszkaja:
Jeep Cherokee 4.0
Subaru 2.0 1996 na sprzedaż
seicento (kobiety na zakupy)
126 cabrio
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
Jeździłó pięknie,ale niestety nic nie zastąpi odgłosu silnika V.Tamto szumiało.A paliło tak koło 8 do 9.
Chyba jakas rzadsza wersja to była bo nie widziałem nic takiego na alledrogo a szukałem ostatnio.
Za to ta VF 750 S to niewypał był.Po krótkim czasie coś zaczęło stukać w silniku i sprzedałem bo naprawa - wtedy , 1991 - dość droga była.Chyba wiekszość tych silników - pisze o VF750 Sabre - ma te wadę.Ale nie VFR
).
Chyba jakas rzadsza wersja to była bo nie widziałem nic takiego na alledrogo a szukałem ostatnio.
Za to ta VF 750 S to niewypał był.Po krótkim czasie coś zaczęło stukać w silniku i sprzedałem bo naprawa - wtedy , 1991 - dość droga była.Chyba wiekszość tych silników - pisze o VF750 Sabre - ma te wadę.Ale nie VFR