ja zanim zakręciłem górną śrubę to parę razu złożyłem i rozłożyłem lage żeby olej sobie wleciał.Jak by było zapchane to chyba najpierw górą by wywaliło.Ketchup pisze:dokładnie - syf mógł zablokować kanaliki i zamiast tłumić pracę zawieszenia cały zestaw zaczął pracować jak zwykła sekcja tłocząca
Przedni zawias po raz xxx
- Ketchup
 - klepacz

- województwo: lubuskie

inaczej działa amor przy małych delikatnych ruchach - czytaj robótki ręczny - a inaczej przy ostrych wahnięciach - praca w czasie jazdy - nie dasz rady tego zrobić ręcznieGieniu pisze:ja zanim zakręciłem górną śrubę to parę razu złożyłem i rozłożyłem lage żeby olej sobie wleciał.Jak by było zapchane to chyba najpierw górą by wywaliło.Ketchup pisze:dokładnie - syf mógł zablokować kanaliki i zamiast tłumić pracę zawieszenia cały zestaw zaczął pracować jak zwykła sekcja tłocząca
pozdro
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
						- 
				Gieniu
 - teksciarz

- Imię: Grzesiek

no chyba że tak.Szlam raczej odpada bo wypłukałem dzień wcześniej przed złożeniem benzyną ekstrakcyjną.Ketchup pisze:inaczej działa amor przy małych delikatnych ruchach - czytaj robótki ręczny - a inaczej przy ostrych wahnięciach - praca w czasie jazdy - nie dasz rady tego zrobić ręcznie
wymienie jeszcze raz ten uszczelniacz może faktycznie przy składaniu jak go montowałem pękł gdzieś.