suniok pisze:Ja Ci nie ubliżam więc i Ty się powstrzymaj
buuuuaaachaaaachaaa jeszcze nawet nie pomyślałem o ubliżaniu

my o dupie ty o maryni
szkoda słów,

suniok pisze:Ja Ci nie ubliżam więc i Ty się powstrzymaj
PETER niewielu, mały procent. Kiedyś czytałem o tym jakieś statystyki.PETER pisze: swoją drogą ciekawe ilu bohaterów śmigających na super plastikach bez prawka zrobi za pierwszym razem instruktażowa 8
Porównanie miało na celu zobrazowanie problemu i użyłem go dla przedstawienia mojego toku myślenia. Miałem napisać o łysych oponach, niedozwolonych światłach itp. Po prostu dla mnie nie podaliście żadnego rozsądnego argumentu wykluczenia takiej osoby z grona.Achmed pisze:skoro się upierasz "porównań" dowodzisz że poziom dyskusji przerasta uczestnika
Zgadzam sie w 100%suniok pisze:Po prostu dla mnie nie podaliście żadnego rozsądnego argumentu wykluczenia takiej osoby z grona.
Kolego pouczać to my możemy i chwała Nam za to (sam zreszta robilem prawko jak tylko wiedzialem ze wsiade na "duze" moto i bede smigal po ulicy). Nie zmienia to jednak faktu ze tym pouczaniem zamykamy błędne koło i kręcimy się w kółko bez skutku, jak kot goniacy własny ogon (i tak go nigdy nie złapie). Tak samo my... Decyzji za innych nie podejmiemy, więc jeśli rodzice nie wyćwiczyli zmysłu samozachowawczego i zapobiegawczego u swoich "pociech" to i tak sami ich zadnym słowem i czynem nie przekonamy. Przekonają się sami - po raz kolejny - w mniej lub bardziej bolesny sposób...muchaok pisze:No i w związku z tym jeszcze dopisz, że skoro sami nie jesteśmy bez winy, to nie mamy prawa pouczać innych !!!!
jak dla mnie EOT, a Wy sobie pie..lcie dalej o wyższości świąt wielkiej nocy nad świętami Bożego narodzenia.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości