czesc ludzie
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Staram sie czytać wszystkie posty w powitalni i od jakiegoś czasu obserwuję, że dużo ludzi się wita w podobny sposób. Nikt nie oczekuje tutaj czyjegoś życiorysu ale wypadało by parę słów napisać, jaki był powód zalogowania się na forum. Im więcej ktoś napisze o sobie, tym i powitanie jest milsze i więcej osób się wita. Taka mnie naszła refleksja.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
-
-
- bywalec
- Imię: Sebatian
- Kontakt:
Widze że niektórych moja sexualność interesuje bardziej. Obecnie raczej są mi obce dylematy patryjarchalne, dlatego chciałbym wam poweidzieć dlaczego mam czarną wdowe. Na pierwszy moto, szukałem jakiejś smagłej ondy 25o, potem przejechałem się 500, na ale kiedy zobaczyłem 36 II, jak czeka żebym ją wziął , to zabtrakło mi zdrowego razsądku (już sie do tego przyzwyczaiłem
, no ale jak sie przejechałem nią na milenijnym we wrocku, co przy okazzji migacz mi wyrwało, bo wiało troche- i usłyszałem jak pracuje na coraz wyższych obrotach- no! ale co jam bede tu mówił.... sami lepiej wiecie!

- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
A kto tu pyta o seKSualnośćellephant pisze:Widze że niektórych moja sexualność interesuje bardziej

No i oby służyła jak najlepiej. A napewno jak się kolegom powie coś więcej o sobie, to nie zaszkodzi. Tutaj nikt książek o nikim nie piszeellephant pisze: usłyszałem jak pracuje na coraz wyższych obrotach- no! ale co jam bede tu mówił.... sami lepiej wiecie!