Dlatego o tym pisałem. Przykład choćby zderzaki wagonów. Co byłoby gdyby nie było w nich sprężyn?wykonać je z dwóch części między które można włożyć element resorujący (np.sprężynę lub gumę)który chroni przed uderzeniem z impetem. Jedyny problem to je założyć i nie wiercić owiewki.
CRASHPADY raz jeszcze.....
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
hmmm... dorobilem sobie sam crashpady do cbrki, jest odbojnik a wewnatrz niego mniejsza tulejka z grzybkiem, teoretycznie przy naprawde duzym uderzeniu o glebe powinien sie zlamac grzybek a crash swobodnie zejsc lub sie przesunac, na cale szczescie nie przyszlo mi tego jeszcze testowac, natomiast od gleb parkingowych tak - sprawdzone, dziala, szkody to jedynie pekniete lusterko
no i w cbrce wiercilem owiewki, jednak nie wydaje mi sie aby to szpecilo motocykl w jakimkolwiek stopniu
posiadajac doswiadczenia zebrane przez ten czas bez problemu moglbym przerobic zbiorniczek wyrownawczy, mysle ze jakikolwiek specmajster ktory mial doczynienia ze spawarka do plastyku sobie z tym poradzi

no i w cbrce wiercilem owiewki, jednak nie wydaje mi sie aby to szpecilo motocykl w jakimkolwiek stopniu
posiadajac doswiadczenia zebrane przez ten czas bez problemu moglbym przerobic zbiorniczek wyrownawczy, mysle ze jakikolwiek specmajster ktory mial doczynienia ze spawarka do plastyku sobie z tym poradzi

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
pady vfr rc 36
pady sa z specjalnego plastiku jednak jest on scieralny przy spotkaniu z asfaltem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Robert
pady przednie kolo
polecam gdyz sluza jako rolki do stojaka jezeli ktos taki posiada
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Robert