VFR 2009 - już jest!
- bialy-murzyn
- klepacz
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Nowe projekty .. co na minus jak dla mnie?
Za mało zabudowany, owiewka dłuższa powinna być, do siodła sięgać
Miejsce pasażera jakieś takie za małe - może być niewygodnie - a w VFR bardzo ceniłem komfort moich pasażerek, żeby nie smrodziły po 200km wycieczce.
Ale nowa VFR jest jak dla mnie zajebista bo jest.. NOWA!
WYPAS!
Za mało zabudowany, owiewka dłuższa powinna być, do siodła sięgać
Miejsce pasażera jakieś takie za małe - może być niewygodnie - a w VFR bardzo ceniłem komfort moich pasażerek, żeby nie smrodziły po 200km wycieczce.
Ale nowa VFR jest jak dla mnie zajebista bo jest.. NOWA!
WYPAS!
- bialy-murzyn
- klepacz
- ethiel0
- teksciarz
Mnie sie bardziej podoba ten concept co zaprezentowali na scigacz.pl... choc i tak wyglada jakby wazyl 300kg czyli VFR straci na lekkosci wygladu w porownaniu z 800Fi i Vtec (jak dla mnie w kazdym razie
) ale i tak mi sie podoba...
Ten dziwny koncept co tu zapodaliscie to tak niezabardzo mi podchodzi.... przod wyglada jak u ospalego buldoga
i gdzie on wsciekle wyglada dla mnie ma ten buldog smutna minke(dolna czesc lampy
) ze musza go wyprowadzac
ale wiadomo rzecz gustu i imaginacji hehe
zobaczymy co wypuszcza i wtedy mozna bedzie dyskutowac powazniej...
a co do bialego moto i bialych felg...super to wyglada ehhh ale wystarczy jedna przejazdzka i juz uwalony caly moto
no chyba ze ma toto stac na wystawce
lub brudnym sie jezdzi(znaczy kazdy sie brudzi ale tutaj znacznie bardziej widoczne wszystko!
mialem vfr400r z bialymi felgami to mnie strasznie draznilo ze ciagle felgi uwalone a tu powiedzmy ze 0-5C i umyj sobie felgi hehe(garazu brak) -uzywam moto caly rok(12 miechow sniegu sie raczej nie widuje tu) do wszystkiego nie mam innego transportu
teraz na szczescie czarne felgi ufff

Ten dziwny koncept co tu zapodaliscie to tak niezabardzo mi podchodzi.... przod wyglada jak u ospalego buldoga

zobaczymy co wypuszcza i wtedy mozna bedzie dyskutowac powazniej...
a co do bialego moto i bialych felg...super to wyglada ehhh ale wystarczy jedna przejazdzka i juz uwalony caly moto

mialem vfr400r z bialymi felgami to mnie strasznie draznilo ze ciagle felgi uwalone a tu powiedzmy ze 0-5C i umyj sobie felgi hehe(garazu brak) -uzywam moto caly rok(12 miechow sniegu sie raczej nie widuje tu) do wszystkiego nie mam innego transportu

- Art
- klepacz
- Imię: Artur
Nie ma co się zastanawiać nad nowym VFR.. kryzys gospodarczy spowodował iz Honda wycofała sie z F1 i wiele prac rozwojowych wstrzymała. Tylko to, co ma duże szanse być " dojna krową" bedzie produkowane. A VFR nie należał do nich.. wiec na premiere naprawdę nowego oblicza VFR jeszcze poczekamy...ethiel0 pisze:Mnie sie bardziej podoba ten concept co zaprezentowali na scigacz.pl... choc i tak wyglada jakby wazyl 300kg czyli VFR straci na lekkosci wygladu w porownaniu z 800Fi i Vtec (jak dla mnie w kazdym razie ) ale i tak mi sie podoba...
Beyond the Grabówek sky