zimowe latanie
- rafi
- teksciarz
- Kontakt:
zimowe latanie
z uwagi że crossa mam chwilowo wyłączonego z obiegu i że asfalt był suchy przy -4 st C wybraliśmy sie na małą przejażdzke,oczywiście bez awarii kumpla sie nie obyło, ludzie niedowierzali że motocykle widzą w tej temperaturze.... dawać foty z zimowych kursów 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
odswiezam temat
, kolejna zima, dzis zrobilem samotna traske do sanktuarium maryjnego, niby nie daleko ale 100 peklo, bylo bosko, w motocykl jakby wstapilo nowe zycie, szczegolnie biorac pod uwage fakt ze z 4 miesiace juz nie jezdzilem, prawde mowiac to zastanawialem sie czy odpali, ale jak zawsze honda mnie nie zawiodla 
przy okazji wytestowalem dwa modele rekawic zimowych macna, no i musze powiedziec ze milo mnie zaskoczyly tansze bo zadnej roznicy poza wygoda nie odczulem, a i antyfog w plynie tez testowalem i tez dziala
a tak to nuda generalnie, strzelilem kilka gumek po drodze, popalilem kapcioszka na swiatlach, zagadalem jakas panne na skrzyzowaniu jak stalem na swiatlach... no i musze wytrzymac do wielkiej orkiestry kiedy to moto moze mi sie przydac

ktos jeszcze smigal tego dnia? chyba Wasyl? moze sie tak pochwalicie?

przy okazji wytestowalem dwa modele rekawic zimowych macna, no i musze powiedziec ze milo mnie zaskoczyly tansze bo zadnej roznicy poza wygoda nie odczulem, a i antyfog w plynie tez testowalem i tez dziala
a tak to nuda generalnie, strzelilem kilka gumek po drodze, popalilem kapcioszka na swiatlach, zagadalem jakas panne na skrzyzowaniu jak stalem na swiatlach... no i musze wytrzymac do wielkiej orkiestry kiedy to moto moze mi sie przydac

ktos jeszcze smigal tego dnia? chyba Wasyl? moze sie tak pochwalicie?

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja śmignąłem wczoraj ale tylko 60 kilosów
wyjechałem po 15 i wróciłem na 19 do domu
Po drodze tuż przed międzyborowem widzę jakiegoś kolesia na drodze w kamizelce obok samochodu, zastanawiam sie wtf? hamuje (z nieprzepisowej prędkości) a tam misiek shaltował laskę w terenówce
zbliżyłem się do niego a ten popatrzył na mnie z bezaprobatą nie wiem czemu

Po drodze tuż przed międzyborowem widzę jakiegoś kolesia na drodze w kamizelce obok samochodu, zastanawiam sie wtf? hamuje (z nieprzepisowej prędkości) a tam misiek shaltował laskę w terenówce

A Rh POSITIVE
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Michał wpadł na pomysł aby zarejestrować dziś moto.
Ma nierówno pod czaszką
1. Padał deszcz ze śniegiem,wszędzie biało.
2. Dał moto Wasylowi.
Ma nierówno pod czaszką
1. Padał deszcz ze śniegiem,wszędzie biało.
2. Dał moto Wasylowi.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Na zakupy poświąteczne mnie wzięło
Nic nie kupiłem, ale pojeździć było warto

Nic nie kupiłem, ale pojeździć było warto

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.