kurcze, nikt nic nie wie czy stawka za rejestracje sie zmieni ... ??
koszty przerejstrowania moto
- Bohun
- klepacz

- Imię: Wiktor
- Kontakt:
no i rejestracja nie zdrozala.
z tego co się dowiedziałem.
ale teraz mam inne pytanie - bo chcę w koncu miec z glowy i w koncu zarejestrowac.
tylko sprawa wyglada tak:
umowę mam spisaną z wrzesnia 2008 z polakiem - a raczej firmą polską zarejestrowana w holandii. do tej pory nie zaplacilem nic w urzedzie skarbowym. są jakies kary za to ?
czy moze lepiej skontaktowac sie z gosciem i poprosic o przepisanie na nowo umowy ??
doradźcie mi cos ! dzieki, pozdrawiam !
ale teraz mam inne pytanie - bo chcę w koncu miec z glowy i w koncu zarejestrowac.
tylko sprawa wyglada tak:
umowę mam spisaną z wrzesnia 2008 z polakiem - a raczej firmą polską zarejestrowana w holandii. do tej pory nie zaplacilem nic w urzedzie skarbowym. są jakies kary za to ?
czy moze lepiej skontaktowac sie z gosciem i poprosic o przepisanie na nowo umowy ??
doradźcie mi cos ! dzieki, pozdrawiam !
- marlon
- klepacz

- Imię: mariusz
- Kontakt:
piszesz oświadczenie coś na wzór przyznania się do tego że nie zapłaciłeś i że teraz płacisz,jak cie urząd skarbowy sam dojedzie przed tym to już masz pozamiatane a jak się sam zgłosisz to ok jest parę złotych odsetek zapłacisz i tyle.ja kupiłem co prawda wcześniejsze moto od polaka ale nie rejestrowałem go i nie opłacałem umowy jakieś 7 miesięcy.ojciec kolegi mi to podyktował i tak napisałem,potem poszedłem z tym do urzędu skarbowego i normalnie zapłaciłem.jak gość ma firmę i na firmę ci go sprzedał to nie wiem czy gdzieś tam już tego nie zgłosił.ale możesz zapytać.jak spotkam tego faceta to zagadam z nim żeby mi to jeszcze raz podyktował i tu napiszę.albo podejdż się do urzędu skarbowego i powiedz żeby ci takie coś podyktowali i zapytaj czy jeszcze coś takiego istnieje,bo ja to pisałem jakieś 3lata temu.a od tego czasu się trochę pozmieniać mogło.powodzenia!!!