Ja myślę, że powinnismy się zacząć przygotowywac do najbardziej spektakularnej akcji w roku " Dzień Dziecka"
Tak się składa, że 1 czerwca wypada w poniedziałek. Standardowe CZD - myslę że zorganizujemy w sobotę, a w niedzielę moja propozycja jest najazd na Chełmno.
Wiem, że termin jest odległy, ale im dłuższe przygotowania, tym lepsza organizacja i większe atrakcje.
Proponuję, aby juz teraz zacząć się rozglądać jakie atrakcje jestesmy w stanie przygotowac na obie imprezy. Później tylko organizacja logistyczna z transportem całości z CZD do CHEŁMNA i pozamiatane. Ja ze swojej strony, gwarantuję nagłośnienie, podobnie jak w zeszłym roku na CZD ( hity dla dziecków dostaraczają CELIKI

Po poprzednim spotkaniu w Chełmnie, gdy Jasiek miał debiut sceniczny, zauważyłem, że dzieciaki strasznie ciągnęło do mikrofonów. Może warto byłoby pozowlić im pośpiewać ? Takie moje obserwacje w tematach w których jestem w stanie coś zorganizować

Dodajmy, że sama wyprawa na

do Chełmna, jest już atrakcją i dla nas, bo jest cel do oblatania, i dla dzieciaków, gdy zjedzie więcej niż 5 motocykli jak to bywało do tej pory. Pomyślcie, tak ze 20 maszyn, o więcej nie chce mi się marzyć

i jest jak ? zajefajnie jest

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.