Jaki kufer?
Jaki kufer?
Mam maly problem bo nie wiem jaki kufer moge dopasowac do tego stelaża :
http://moto.allegro.pl/item491694887_gi ... r_750.html
Ogólnie jestem zielony w tym temacie i nie rozróżniam tych wszystkich kufrów Givi czy Kappa.
Jak dobrać kufer i stelaż (czy ten wingrack)?
http://moto.allegro.pl/item491694887_gi ... r_750.html
Ogólnie jestem zielony w tym temacie i nie rozróżniam tych wszystkich kufrów Givi czy Kappa.
Jak dobrać kufer i stelaż (czy ten wingrack)?
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Jeżeli potrzebujesz tylko centralny to kup stelaż monorack.
Ostatnio zmieniony ndz 30 lis 2008, 20:34 przez Sylwio, łącznie zmieniany 1 raz.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- Bolek101
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
W ofercie GIVi nie ma możliwości dokupienia do RC 36 II "dokręcanych dostawek" pod kufry boczne. Albo 3 kufry (wingrack), albo jeden (monorack). Zdecuduj przed kupnem.Gienio pisze:mozesz tez kupic stelaz pod kufer centralny i dokupic takie dokrecane dostawki pod kufry boczne
Jeżeli nie zamierzasz kupować bocznych kufrów to wystarczy Ci monorack. Znacznie tańszy niż wingrack, a zawsze możesz dorzucić sakiewki na boki.
-
- pisarz
- Imię: Grzegorz
Wingrack nie ułatwia mocowania sakw
Do centralnego wystarczy Ci http://www.givi.co.uk/caschi_borse_baul ... CO_ID=1562 plus płyta pod kufer zapytaj na www.jotte.pl albo motobagaż na allegro
Do centralnego wystarczy Ci http://www.givi.co.uk/caschi_borse_baul ... CO_ID=1562 plus płyta pod kufer zapytaj na www.jotte.pl albo motobagaż na allegro
- 0czek
- teksciarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Na tej aukcji widać wingrack z płytą monokey, więc kupujesz kufer pod płytę MONOKEY
jeśli nie chcesz kufrów bocznych to wingrack się nie sprawdzi, sakwy nie leżą wtedy równomiernie na boczkach. wtedy lepiej założyć central sam i boczne stelaże, ale i tak JA jestem za wingrackiem.....
jeśli nie chcesz kufrów bocznych to wingrack się nie sprawdzi, sakwy nie leżą wtedy równomiernie na boczkach. wtedy lepiej założyć central sam i boczne stelaże, ale i tak JA jestem za wingrackiem.....
58->88,3kkm
7 606 km -> 118 kkm -> ??
7 606 km -> 118 kkm -> ??
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Tak jak pisze Bolek101... do RC36II givi nie ma w ofercie samych bocznych stelazy, jest tylko centralny lub wingrack taki jak na tej aukcji.
Na wingracku sakwy beda krzywo lezec, ale moze w przyszlosci dokupisz kufry boczne, zawsze jest to stabilniejszy i bezpieczniejszy sposob na worzenie "duzej ilosci" bagarzu.
Do tego z aukcji kufer centralny bedzie pasowac kazdej firmy byleby mial mocowanie monokey, na www.givi.it masz podana liste z kuframi z tym typem mocowania.
Na wingracku sakwy beda krzywo lezec, ale moze w przyszlosci dokupisz kufry boczne, zawsze jest to stabilniejszy i bezpieczniejszy sposob na worzenie "duzej ilosci" bagarzu.
Do tego z aukcji kufer centralny bedzie pasowac kazdej firmy byleby mial mocowanie monokey, na www.givi.it masz podana liste z kuframi z tym typem mocowania.
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
ups troche zbyt ogolnikowo podszedlem do tematu, cos mi sie pomieszalo jakby Fred mial rc 46, no to w tym momencie musisz sie zdecydowac czy monorack i sakwy, czy jednak wingrack i moze jeszcze dwa kufry w przyszlosciBolek101 pisze:W ofercie GIVi nie ma możliwości dokupienia do RC 36 II "dokręcanych dostawek" pod kufry boczne