Takie tam... moto z Egiptu
- Struś
- pisarz
- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
Takie tam... moto z Egiptu
Po powrocie z urlopu udało mi się dopiero odpalić kompa (klątwa faraona mnie dopadła i padało wszystko czego się tknąłem...). Załączam to co zobaczyłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis 2008, 17:03 przez Struś, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- Struś
- pisarz
- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
Oj dawno mnie tu nie było i widzę, że powstało coś na wzór relacji z podróży ala Tony Halik
No fotki z Egiptu to każdy może sobie obejrzeć w folderach i na necie więc nie będę tu ich wklejać no ale jak chcecie to może tylko kilka.

Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Struś,
czy do Kairu jechaliście w obstawie policyjnej prze pustynie - ja tak jechałem. Zbierało się kilkanaście autokarów w umówionym miejscu i przez pustynię nocą konwojowała nas policja uzbrojona po zęby.
Krawężniki takie wysokie, żeby się śmieci nie wsypywały do domu
ogólnie jest tam niezły bałagan w tym Egipcie.
Domu tambylców są naprawdę kiepskie - nawet okien nie mają
Fajnie jest popatrzeć na wodę, której temperatura oscyluje gdzieś w okolicy 30 st. C - nurkowałeś? - polecam!
... te wakacje ...
czy do Kairu jechaliście w obstawie policyjnej prze pustynie - ja tak jechałem. Zbierało się kilkanaście autokarów w umówionym miejscu i przez pustynię nocą konwojowała nas policja uzbrojona po zęby.
Krawężniki takie wysokie, żeby się śmieci nie wsypywały do domu

Domu tambylców są naprawdę kiepskie - nawet okien nie mają

Fajnie jest popatrzeć na wodę, której temperatura oscyluje gdzieś w okolicy 30 st. C - nurkowałeś? - polecam!
... te wakacje ...
- Bragi
- teksciarz
- Imię: Michał
- Kontakt:
rommi z obstawą jeżdżą wycieczki z Hurghady. Z Sharmu nie jeżdżą w obstawie. Nurkowanie super też polecam. Ogólnie to motocykli jest tam jak na lekarstwo z racji temperatury. Pozatym raczej nie wypuściłbym się w ruch uliczny np. w Kairze
tam jest masakra 

Ostatnio zmieniony pn 17 lis 2008, 23:55 przez Bragi, łącznie zmieniany 1 raz.
Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil... ['] Piotras