1st aniversary - Clube VFR Portugal

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » pn 10 lis 2008, 08:58

Art pisze:Hejka
A ja tak przewrotnie- może w wakacje w 2009 wspólne spotkanko gdzieś we Francji?
St Trope? Oni, my, piekne plaże, kobiety......
Co Wy na to by zrobic takowe spotkanko?
Art

Art proposed a meeting in summer 2009 in France.

"St Trope? They, we, beautiful beaches, women...
What do you think about this meeting?"
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
igor
klepacz
klepacz
Imię: Igor
Kontakt:

Post autor: igor » pn 10 lis 2008, 10:34

Lopes, this was the best translation I could imagine... :mrgreen: :pwned

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » pn 10 lis 2008, 12:08

Lopes pisze:Yes, Piotras, we still have good weather and y ride my bike all year. In fact i don't drive my car since 2006. When i need i use my wife's car, but very rareli. :hooray
Thanks Łysy and SOWA. :lol:
I coudn't quit understand what Art said, but i supose you were sugesting somethig in france... 8-)

Translated (i suppose):
Tak , Piotraszewo , my wciąż mieć dobry pogoda i y jeździć mój rower wszystko rok. W faktor ja czynić nie przejażdżka mój wóz skoro 2006. Podczas ja potrzebować ja używać mój żona wóz , oprócz bardzo rzadko. :hooray
Dzięki Łysy i SOWA. :lol:
JA coud nie rozumieć co Sztuka powiedziany , oprócz ja supose ty byliśmy sugesting coś w koncesja. 8-)
Congrats Portugal!

The translation is really accurate ;). Even Piotras changed his nick to Piotraszewo and Art into Sztuka :D ;). Lopes, you can call me Coffee ;) :kawa

Art wrote, that we could arrange the first international VFR meeting, maybe in France, St. Tropez ;). It's the half way from Portugal to Poland. Maybe some friends from other countries could join.

We could bring some polish vodka. Some of us have custom, two chamber fuel tanks - half gas, half vodka. It would be enough for the whole vfr community :lol :D

Awatar użytkownika
sensi
klepacz
klepacz
Imię: pawel
województwo: poza granicą Polski

Post autor: sensi » pn 10 lis 2008, 14:43

congratulations lopes and all the best for you and other vfr maniacs in portugal. great pics by the way ;-)

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotras » pn 10 lis 2008, 16:04

LOL Piotraszewo roxxxx - if anybody would like to call a village after my name, thats what should be called!

I think about 90% of us speaks and understands well english so lets stay with that :mrgreen: :-) no tranalations needed ;-)

For the next summer holidays I have a crazy desire to visit Gibraltar (despite of arranged trip to Bulgaria). Anyone want join me? :mlotek :biggrin
BikePics_____________________________________Picasa

Awatar użytkownika
suwak
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: suwak » pn 10 lis 2008, 16:46

Huh, the pictures are awesome!
I wish we could have such weather in Poland throughout the whole year...
Meeting in France is a great idea!

By the way, don't you think there might be some other VFR organisations?
Wouldn't it be great to establish a contact between all the VFR lovers? =)

Awatar użytkownika
kruhy
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: kruhy » pn 10 lis 2008, 17:01

Piotras pisze:despite of arranged trip to Bulgaria
I started dreaming about Croatia when I saw my firiend's photos from expedition to this country, so possibly I attach to you Piotras next holiday.

But Gibraltar, hmmm... How long is your holiday Piotras? :disagree :razz:
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 10 lis 2008, 17:25

Piotras pisze:I think about 90% of us speaks and understands well english so lets stay with that :mrgreen: :-) no tranalations needed ;-)
Lopesik, maybe sometimes translate something special for me, cause for me it's too fast and too much.
Piotras pisze: For the next summer holidays I have a crazy desire to visit Gibraltar (despite of arranged trip to Bulgaria). Anyone want join me?
Piotras, I'm going to convince you to stay by your arranged plans. Bulgaria is great, especially Golden Sands with uncountable hotels, pools, and slavian :tts .

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » pn 10 lis 2008, 22:50

Fajnie dajcie tłumacza :grin:

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » pn 10 lis 2008, 23:09

A nie ja sam własnoręcznie łamie :P
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Piotras » pn 10 lis 2008, 23:23

SOWA, będąc w tym samym wieku co Ty, muszę stwierdzić iż przespałeś lekcje angielskiego,

gdyż "despite of" znaczy pomimo, mimo czegoś, więc nadal planujemy jako priorytet zrobić Bułgarię (Bułgarki) ze zjebami tymi co w tym roku Chorwację.

Gibraltar to moje marzenie (kosztowne nieco) i jak coś to raczej najwcześniej na wrzesieńi też o ile ktoś będzie zainteresowany!

Pożyjemy zobaczymy!

Koniec offtoplesa :-)

Awatar użytkownika
Lopes
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Lopes

Post autor: Lopes » wt 11 lis 2008, 00:06

:oops Funny, funny i suppose it was the translation but i had no way to confirm. Sorry :wisielec

:pije Is vodka cheep? Cheaper then gasoline? And does it works with the VFR? Humm... I'm gonna try it on my vifer. :moto :mrgreen:

:idea: We could try to establish contact with other VFR owners around europe, but to arrange a meeting i suppose it would be difficult for several reasons. Maybe we can discuss that in another topic, but the geografic, language and logistical issues are enormous. How many foreigners came to your forun? To our portuguese forun we have 3 spanish and that's all. :sad: And than there is the fuel price...

Oh holidays, holidays, so far away... :???:

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Piotras » wt 11 lis 2008, 01:02

Lopes pisze: to arrange a meeting i suppose it would be difficult for several reasons
You are absolutely right Lopes, it would need months of hard work, and we wouldnt be sure that it will succeed.
Lopes pisze:How many foreigners came to your forun?
Hmm let me think and count that huge numbers... yees I got it - only YOU :biggrin:
Lopes pisze:I'm gonna try it on my vifer
Better dont :mrgreen: probably it will run for some time, but it isnt cheap :mrgreen:

Maybe in Russia, Ukraine, Kazachstan but not in Poland :cry

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 11 lis 2008, 01:09

Piotras, dokładnie tak przetłumaczyłem sobie "despite of": Pomimo poczynionych planów... zamierzam zaliczyć ( :shock: ) Gibraltar. Zrozumiałem, że wyprawy traktujesz alternatywnie. Ale mylisz się trochę, bo nie przespałem lekcji, tylko notoryczne wagary utrudniały mi lingwistyczne postępy. A do tłumaczenia tego wątku używam kieszonkowego przewodnika "Zrozumieć Londyn" z załączonym zestawem najczęściej używanych pięćdziesięciu słów, to i o błąd nie trudno. Lojalnie uprzedzałem o swej ułomności w tym zakresie, so take it easy and forgive me, please. ;-)

Awatar użytkownika
suwak
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: suwak » wt 11 lis 2008, 10:52

Piotras
Skoro doszło do sporu o poprawność SOWA vs Piotras, to trzeba zauważyć, że to nie SOWA przesypia lekcje angielskiego. ^^
Bo tak naprawdę 'despite of' którego użyłeś jest błędne. Poprawnie jest 'in spite of/despite'

http://www.ang.pl/despite_in_spite_of_o ... _9196.html

Ale w sumie chyba nie o poprawną angielszczyznę chodzi w ogóle.
Lepiej byłoby ten temat rozpracować przy czymś złocistym... =)
:bye

ODPOWIEDZ