VITAM po 1000-kroć
Ale wesoło tu z wami, kto by się spodziewał, że w necie można znaleźć taką enklawę. Zdaje się, że zalogowanie się na tym forum otwiera nowe możliwości. Dzięki za wszystkie przywitanka. A co do flaszek, to nie mówię "nie". Zaskoczony jestem tylko, że taka sahara was poniewiera. To jakieś masowe zjawisko, czy cecha charakterystyczna dla tego forum? Co by nie było to jakoś sie z tym uporamy o ile środki pozwolą, bo napoić 1000 twarzy to poważne wesele. W razie co wykonam kilka telefonów z listy V4 assistance. Doczytałem się, że jest tam mnóstwo ofiarnych.

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
A to ciekawe. Czy bardziej ciągnie was perspektywa osobistego powitania mnie w miejscu stacjonowania, czy może - nie wiem czemu skłaniam się do tej drugiej opcji - szklany brzęk jak magnes was pociąga.
Skąd jestem? Dokładnie tak jak napisałem - PL. Mój koczowniczy tryb życia nie pozwala na jednoznaczne określenie miejsca. Ale spoko, co ma wisieć nie utonie, a alko na Ziemi będzie zawsze, jak nie to, to następne. Nie wyschnie.

Skąd jestem? Dokładnie tak jak napisałem - PL. Mój koczowniczy tryb życia nie pozwala na jednoznaczne określenie miejsca. Ale spoko, co ma wisieć nie utonie, a alko na Ziemi będzie zawsze, jak nie to, to następne. Nie wyschnie.

- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
no wieta co.... CiachO miałoby nie wypić...
prosze dopisać mnie do listy 
Suwak Ty coś kombinujesz, juz ja to wiem i Ty to wiesz
lepiej żebyś sam się pochwalil gdzie Cię wyprodukowali albo w jakim magazynie leżysz. Bo wiesz albo jak nie wiesz to się dowiesz, CiachU się nie odmawia 

Suwak Ty coś kombinujesz, juz ja to wiem i Ty to wiesz

Moczynos w futrze model 2016 help
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: