Ołnersi Dzieciom z Domu Dziecka
- Maras
- Imię: Mariusz
- Kontakt:
Mili „NOWI ZNAJOMI”
Sorki, że tak późno się odzywam, ale nadrabiam zaległości po trzy tygodniowej nieobecności w pracy – więc zrozumiecie. Teraz trochę wazelinki: Super , że Was poznałem, jesteście naprawdę wielcy (prawie jak Owsiak – już niedługo go dościgniecie) Myślę , że nasz kontakt będzie długi i „soczysty”. Jak już zauważyliście jestem zarejestrowany , więc w miarę możliwości będę się udzielał w Waszej konstruktywnej rozmowie. Macie wspaniałe pomysły , Oczywiście się do nich przypinam ( jeżeli chodzi o aparaty- z racji tego , że oszczędzam na paliwie nie jadąc do Chełmna) dokładam się 100 zł ( proszę podać konto , gdzie mam przelać kasę). jestem otwarty , na wszelkie wyjazdy tego typu do innych placówek ( oczywiście w miarę możliwości czasowych). Przy rejestracji podałem meila , gg i tel. kom. i proszę o kontakt jakbym się za długo nie odzywał na forum. Serdecznie Was pozdrawiam i życzę abyście szli taką drogą (jestem drogowcem) jak najdalej. Z poważaniem Marek
Sorki, że tak późno się odzywam, ale nadrabiam zaległości po trzy tygodniowej nieobecności w pracy – więc zrozumiecie. Teraz trochę wazelinki: Super , że Was poznałem, jesteście naprawdę wielcy (prawie jak Owsiak – już niedługo go dościgniecie) Myślę , że nasz kontakt będzie długi i „soczysty”. Jak już zauważyliście jestem zarejestrowany , więc w miarę możliwości będę się udzielał w Waszej konstruktywnej rozmowie. Macie wspaniałe pomysły , Oczywiście się do nich przypinam ( jeżeli chodzi o aparaty- z racji tego , że oszczędzam na paliwie nie jadąc do Chełmna) dokładam się 100 zł ( proszę podać konto , gdzie mam przelać kasę). jestem otwarty , na wszelkie wyjazdy tego typu do innych placówek ( oczywiście w miarę możliwości czasowych). Przy rejestracji podałem meila , gg i tel. kom. i proszę o kontakt jakbym się za długo nie odzywał na forum. Serdecznie Was pozdrawiam i życzę abyście szli taką drogą (jestem drogowcem) jak najdalej. Z poważaniem Marek
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Cześć Marku miło, że do nas dołączyłeśMarekchełmno pisze:podałem meila , gg i tel. kom.

Twojego nr telefonu nie znalazłam w profilu

Proszę bardzo zawitaj w powitalni, bo nie wszyscy Cię znają osobiście a będą na pewno chcieli przywitać

Nam też było miło Cię poznać i razem po rozrabiać w DD, mam nadzieję, że Wojtek nie ma nam za złe tej zadymy i reorganizacji zajęć

Co do nr konta to Morsisko na pewno siędo Ciebie odezwie

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Maras - fajnie że zawitałeś. Jak zajechałeś swoją maszyną na dziedziniec Domu Dziecka to mi kamień spadł z serca. Wzmocniłeś nas o 25%
No i ten dźwięk...
Organizacyjnie:
Nr konta wyślę na PW wszystkim, którzy zadeklarowali wpłaty jak zamkniemy listę
O zakupie sprzętu zadecydujemy wspólnie - czy klika aparatów czy jeden lepszy - także po zamknięciu listy.
Na tę chwilę jest - 450PLN 31.10.2008 g. 17.05
Czy wspominałem już, ze jesteście wielcy?

Organizacyjnie:
Nr konta wyślę na PW wszystkim, którzy zadeklarowali wpłaty jak zamkniemy listę
O zakupie sprzętu zadecydujemy wspólnie - czy klika aparatów czy jeden lepszy - także po zamknięciu listy.
Na tę chwilę jest - 450PLN 31.10.2008 g. 17.05
Czy wspominałem już, ze jesteście wielcy?

Ostatnio zmieniony pt 31 paź 2008, 17:04 przez mors, łącznie zmieniany 4 razy.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Jest taki plan że Arturo leci gdzieś po rodzinie na moto i wraca w niedzielę nad morze. Jakby zabrał RMFa to miałby radio w drodze i w Chełmnie synków by usciskał
, a jakby tak Grześ dołączył z Bydzi a Jarek z Toronto no i morsicho znad morza a że Maras jako miejscowy ich chlebem i solą to juz lekką zadyme w DD można by zrobić.
Arta tez coś na niedzielę laczki swędzą bo pogoda ma dopisać to hmmm....
Co Wy na to?

Arta tez coś na niedzielę laczki swędzą bo pogoda ma dopisać to hmmm....
Co Wy na to?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
KolczyK dołoży pół baku ? mozę być ?
50

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km