No to jak już wiemy gdzie, to teraz ustalmy kiedy robimy tego sylwestrabenitto pisze:Sylwester tylko w górach...
sylwester ownersów 2008/2009
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
To chyba piosenka z dedykacja dla CiachaPiotras pisze:Mnie tam się kojarzy z:Kawa pisze: A propos tych linkow, to mi sie przypomniala slynna piosenka:
Popatrz, to nie góry
to nasze mazury
![]()
![]()
"Góry przepłynąłem"
"Rzeki pokonałem..."
A Kruhy nie dygaj, gory nie zajac, nie uciekna
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Do mnie nie trafiaja argumenty w stylu: "sylwester - tylko w górach !!!! "
Czy kazdego sylwestra spędzacie w górach ? Tak sugeruje to stwierdzenie. Nigdzie indziej sie nie uda ? I nie jest tak ze nie lubie gór, czy jestem przeciwny sylwestrowi w górach. Teraz stoję po stronie aby udowadniać wszystkim, że stwierdzenie " sylwester - tylko w górach " jest nie słuszne. Nie mam tu do nikogo personalnie pretensji, najnormalniej w świecie rozwalaja mnie takie opinie nie poparte racjonalna argumentacją a jedyny argument " sylwester - tylko w górach "
Podkreślam jeszcze raz, że ja osobiście nie mam nic przeciwko takiemu sylwestrowi w górach - no może poza zjazdem ogólnym mało i duzomiasteczkowej chołoty, która drażni mnie na każdym kroku w górach. Nie mam tez nic przeciwko komukolwiek kto wypowiada się za sylwestrem w górach, a moje posty obecnie mają istote tylko i wyłącznie przekorną. Próbuje w ten sposób zmotywowac ludzi do przekonania mnie iz warto w góry a nie na mazury, czy nad morze, czy na biegun północny !!!
Osobiście spędzałem sylwestra w wielu miejscach takich jak morze, mazury, góry, oraz inne dalekie i bliskie kraje oraz krainy geograficzne i powiem szczerze, że zastanawiając sie długo nad tym wszystkim, najfajniej było tam gdzie byli fajni ludzie. Miejsce oraz inne rzeczy nie miały wpływu na stan mojego zadowolenia z zabawy sylwestrowej.
Prosze zatem o przekonanie mnie !! czy sylwester - tylko w górach, bo na mazurach nie obchodzi się sylwestra ?? A może tam 31 grudnia nie ma północy, tylko jest odrazu pierwsza w nocy ?? A może na mazurach, od świąt Bożego Narodzenia nie sprzedaje sie juz alkoholu ?? A może na mazurach, większość ludzi to Prawosławni wobec czego ich święta i nowy rok wypadaja 2 tyg po naszych - Katolickich.........
Czy kazdego sylwestra spędzacie w górach ? Tak sugeruje to stwierdzenie. Nigdzie indziej sie nie uda ? I nie jest tak ze nie lubie gór, czy jestem przeciwny sylwestrowi w górach. Teraz stoję po stronie aby udowadniać wszystkim, że stwierdzenie " sylwester - tylko w górach " jest nie słuszne. Nie mam tu do nikogo personalnie pretensji, najnormalniej w świecie rozwalaja mnie takie opinie nie poparte racjonalna argumentacją a jedyny argument " sylwester - tylko w górach "
Podkreślam jeszcze raz, że ja osobiście nie mam nic przeciwko takiemu sylwestrowi w górach - no może poza zjazdem ogólnym mało i duzomiasteczkowej chołoty, która drażni mnie na każdym kroku w górach. Nie mam tez nic przeciwko komukolwiek kto wypowiada się za sylwestrem w górach, a moje posty obecnie mają istote tylko i wyłącznie przekorną. Próbuje w ten sposób zmotywowac ludzi do przekonania mnie iz warto w góry a nie na mazury, czy nad morze, czy na biegun północny !!!
Osobiście spędzałem sylwestra w wielu miejscach takich jak morze, mazury, góry, oraz inne dalekie i bliskie kraje oraz krainy geograficzne i powiem szczerze, że zastanawiając sie długo nad tym wszystkim, najfajniej było tam gdzie byli fajni ludzie. Miejsce oraz inne rzeczy nie miały wpływu na stan mojego zadowolenia z zabawy sylwestrowej.
Prosze zatem o przekonanie mnie !! czy sylwester - tylko w górach, bo na mazurach nie obchodzi się sylwestra ?? A może tam 31 grudnia nie ma północy, tylko jest odrazu pierwsza w nocy ?? A może na mazurach, od świąt Bożego Narodzenia nie sprzedaje sie juz alkoholu ?? A może na mazurach, większość ludzi to Prawosławni wobec czego ich święta i nowy rok wypadaja 2 tyg po naszych - Katolickich.........
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
no to mamy nowe radio "mucha" ...
Bzyku jak widać po postach to chyba Ty najsilniej uperłeś się na te mazury
ja Cię przekonywac nie będę bo mam inne zajęcia
.........ja pojadę w góry, Celik pewnie też 
pd: wnioskuję o zrobienie głosowania...
1. Sylwestra chcę spędzić w górach.
2. Sylwestra chcę spędzić na mazurach
3. Wolałbym żeby Mucha mnie zaprosił do siebie
Bzyku jak widać po postach to chyba Ty najsilniej uperłeś się na te mazury
ja Cię przekonywac nie będę bo mam inne zajęcia
pd: wnioskuję o zrobienie głosowania...
1. Sylwestra chcę spędzić w górach.
2. Sylwestra chcę spędzić na mazurach
3. Wolałbym żeby Mucha mnie zaprosił do siebie
Moczynos w futrze model 2016 help
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
No to skoro niema opcji plaża palmy i driny oraz dupsko w cieplej wodzie to wybieram gory
(z racji tego ze tam jeszcze sylwestra nie obchodziłem) a do tego piasek z wiaderka, gorące jacuzzy i driny razem z masażem 
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Szarlotko.
Czytanie ze zrozumieniem, to chyba 4 klasa szkoły podstawowej. Mój tekst dokładnie opisuje na co sie upieram, a co mi zwisa, a co do przekonania mnie niestety potrzeba ciut lepszych argumentów. Poza tym nie wiadomo czy nie spędze tego sylwestra i tak w górach, tyle że niestety nie z OWNERSAMI.
Droczę się i tyle ;p
Czytanie ze zrozumieniem, to chyba 4 klasa szkoły podstawowej. Mój tekst dokładnie opisuje na co sie upieram, a co mi zwisa, a co do przekonania mnie niestety potrzeba ciut lepszych argumentów. Poza tym nie wiadomo czy nie spędze tego sylwestra i tak w górach, tyle że niestety nie z OWNERSAMI.
Droczę się i tyle ;p
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
Potrzzebuję realnej ilości Ownersów którzy deklaruja sie na wspólną zabawę - koniecznośc rezerwowania miejsc.
Ilość miejsc dla dorosłych i dla dzieci
Według mnie:
ppamula - 4+1
Benitto - 2
Celikowe - 2+2
Kawa 2
Mucha 2
Uzi 2
Piotras 1?
Proszę o korektę lub dopisanie się. Na razie oszacowałem 15 + 3. Co wy na to?
Ilość miejsc dla dorosłych i dla dzieci
Według mnie:
ppamula - 4+1
Benitto - 2
Celikowe - 2+2
Kawa 2
Mucha 2
Uzi 2
Piotras 1?
Proszę o korektę lub dopisanie się. Na razie oszacowałem 15 + 3. Co wy na to?