Ołnersi Dzieciom z Domu Dziecka
Ja umiem, to wetknąłem tu http://picasaweb.google.com/SowaVFR/CheMno2008#
Zgodnie z tym co Sówka napisała dotarliśmy wczorajszym wieczorem. Wieczorem, bo po drodze zaliczaliśmy jeszcze jeden pkt traski. Nie pisałem już, bo po prostu ciągnęło mnie w pozycję horyzontalną, to się zbyt mocno nie opierałem.
Co tu gadać, udało się kolejny raz. Chyba sprzyja nam wszystko, łącznie z pogodą. Szkoda tylko, że tak szybko trzeba było uciekać. Ale jak zapewniał szef DD możemy wpadać częściej. Czemu nie?
Zgodnie z tym co Sówka napisała dotarliśmy wczorajszym wieczorem. Wieczorem, bo po drodze zaliczaliśmy jeszcze jeden pkt traski. Nie pisałem już, bo po prostu ciągnęło mnie w pozycję horyzontalną, to się zbyt mocno nie opierałem.
Co tu gadać, udało się kolejny raz. Chyba sprzyja nam wszystko, łącznie z pogodą. Szkoda tylko, że tak szybko trzeba było uciekać. Ale jak zapewniał szef DD możemy wpadać częściej. Czemu nie?
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Morsie a dla Kogo to zła wiadomość, bo na pewno nie dla tych co bylimors pisze:
Mam też złą wiadomość. Tam trzeba wrócić i bywać bo zawiedziemy te dzieciaki, które Was pokochały

Obyśmy im się nie znudzili w nast. sezonie, ale myślę, że jeszcze w grudniu też malutki nalot trzeba zrobić

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
No witalski.
Ja dopiero dzisiaj znalazłem chwileczkę, aby wejść na foruma i od razu zdementuję to co napisał Grześ Turnau. To ja byłem pierwszy ;p Dobrze o tym wiesz.
Dziękuję wszystkim za wszystko. Było cudownie, ubaw po pachi, towarzystwo - bezcenne, Westerplatte pomszczone - LOVELAS forever
Ja dopiero dzisiaj znalazłem chwileczkę, aby wejść na foruma i od razu zdementuję to co napisał Grześ Turnau. To ja byłem pierwszy ;p Dobrze o tym wiesz.
Dziękuję wszystkim za wszystko. Było cudownie, ubaw po pachi, towarzystwo - bezcenne, Westerplatte pomszczone - LOVELAS forever

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
potwierdzam mucha byl pierwszy pomimo ze przez jednego Niemca co sie Alzheimer zwie rzucalem musze klody pod kola. Sorrensen.
Czy Westerplatte pomszczone? Moze i tak ale cienka koncowka od Nokii? Wstyd Lovelas -co sobie teraz fraulein o polskich bikersach pomysla. Toz w faterlandzie smiech pojdzie od grenze do grenze.
A w ogole to "dajte pane dajte my biedne rumuny dajte"
Rudy rudzielcu to byla prowokacja gliwicka z ta "zla" wiadomoscia. A Dyrektor zapewnil ze dla nas nocleg ZAWSZE sie znajdzie w DD. Tylko po co czekac do grudnia jak listopad taki piekny?
Czy Westerplatte pomszczone? Moze i tak ale cienka koncowka od Nokii? Wstyd Lovelas -co sobie teraz fraulein o polskich bikersach pomysla. Toz w faterlandzie smiech pojdzie od grenze do grenze.
A w ogole to "dajte pane dajte my biedne rumuny dajte"
Rudy rudzielcu to byla prowokacja gliwicka z ta "zla" wiadomoscia. A Dyrektor zapewnil ze dla nas nocleg ZAWSZE sie znajdzie w DD. Tylko po co czekac do grudnia jak listopad taki piekny?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Za to ja byłem ostatni. ale warto było zobaczyc radość dzieciaków i oczywiście Wasze facjaty. Każde spotkanie z Wami to dobra zabawa, kupa śmiechu i na koniec żal , że trzeba się rozstać. Dzięki wszystkim za przybycie, Morsowi za zorganizowanie tej wspaniałej imprezy, dzieciakom za uśmiech na twarzach, jesteście niesamowici z taką ekipą pojadę na każdą imprezę
PS.
Sówka dzięki za wsparcie muzyczne, to był chyba Twój pierwszy publiczny występ - tak trzymać!!!
Sowa - kup chłopakowi gitarę!!!
Mucha - Ty masz chyba najwięcej zdjęć, aż memory się skończyła
To było dobre : Pane daj.......ale niemiec zawsze będzie niemcem nawet centa nie wrzucili

PS.
Sówka dzięki za wsparcie muzyczne, to był chyba Twój pierwszy publiczny występ - tak trzymać!!!

Sowa - kup chłopakowi gitarę!!!

Mucha - Ty masz chyba najwięcej zdjęć, aż memory się skończyła

To było dobre : Pane daj.......ale niemiec zawsze będzie niemcem nawet centa nie wrzucili

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Sówka - Twoja gitara po prostu wymiata, masz geny po Wielkiej Sowie i ćwicz chłopie ćwicz, a kiedyś gdy ktoś na świecie będzie chciał powiedzieć "Polska" to powie "no tam skąd pochodzi Sówka ten gitarzysta co mu Paco de Lucia gitare stroi przed koncertem..."
Nie wyobrażam sobie następnego koncertu the ROADS bez Twojego szarpania.
i jeszcze parę słów do SOWY:
EEEEE.... Maciek jak mi jeszcze raz zerwiesz w moim Taylorze strunę G to dostaniesz w D i bedzie po H, A... to wszystko co miałem do powiedzenia
Nie wiem jak Wy, ale ja tam jestem cały czas i jakoś kur.wa nie mogę wrócić do siebie.
Kiedy przebierałem się po meczu w kombi, aby opuścić te gościnne progi podeszła do mnie Kasia lat 7 blondyneczka i zapytała: "ale te motolki to tu zostaną do jutla?... bo zostajecie do jutla?... plawda?" a potem spojrzala na mnie ogromnymi błekitnymi oczami i dodała z nadzieją w głosie i oczach "no zostańcie do jutla i przyjeżdżajcie codziennie..."
Nie wyobrażam sobie następnego koncertu the ROADS bez Twojego szarpania.
i jeszcze parę słów do SOWY:
EEEEE.... Maciek jak mi jeszcze raz zerwiesz w moim Taylorze strunę G to dostaniesz w D i bedzie po H, A... to wszystko co miałem do powiedzenia

Nie wiem jak Wy, ale ja tam jestem cały czas i jakoś kur.wa nie mogę wrócić do siebie.
Kiedy przebierałem się po meczu w kombi, aby opuścić te gościnne progi podeszła do mnie Kasia lat 7 blondyneczka i zapytała: "ale te motolki to tu zostaną do jutla?... bo zostajecie do jutla?... plawda?" a potem spojrzala na mnie ogromnymi błekitnymi oczami i dodała z nadzieją w głosie i oczach "no zostańcie do jutla i przyjeżdżajcie codziennie..."
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- 0czek
- teksciarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Kilka(set) fotek
http://picasaweb.google.pl/bieszklukasz/25102008CheMno#
http://picasaweb.google.pl/bieszklukasz ... 08CheMnoII#
Z tych wszystkich zdjęć wybiore powiedzmy sto najlepszych i umieszcze w innym folderze .
http://picasaweb.google.pl/bieszklukasz/25102008CheMno#
http://picasaweb.google.pl/bieszklukasz ... 08CheMnoII#
Z tych wszystkich zdjęć wybiore powiedzmy sto najlepszych i umieszcze w innym folderze .
58->88,3kkm
7 606 km -> 118 kkm -> ??
7 606 km -> 118 kkm -> ??
- muchaok
- klepacz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Niemiaszki co nie wrzucali, po prostu walili niemca. Poza tym, moze mysleli, że to zrzutka na koncert, którego mieli okazje doświadczyc zanim nas wyproszono do sali oddalonej od noclegowych 
Morsie - Kasi to moja para przy malowaniu motocykli - dziewczynka normalnie..... brak mi słów
Jeszcze dodam, że ostatni raz zgadzam się na taka akcję w tak krótkim wymiarze czasowym. Oczywiste jest, ze trzeba tam było zostać przynajmniej do niedzieli
Jak wiadomo OWNERSOM wiele luksusu do szczęścia nie potrzeba. Byleby na łeb nie kapało - no i pomiędzy październikiem a kwietniem jak by troszke celcjuszy dodało, poza tym metr kwadratowy na głowe porządnej podłogi ( tutaj im kto niższy, tym ma szerzej
bo jak wiadomo np. Mors - wysoka bestyja w długości łoża 2m, to w szerokości max 50cm coby w metrze kwadratowym sie wyrobić
) i ewentualnie kilka kropel H2O z rana, coby było miło w naszym towarzystwie 
Myślę, ze takie warunki noclegowe, DD jest w stanie nam zapewnic

Morsie - Kasi to moja para przy malowaniu motocykli - dziewczynka normalnie..... brak mi słów
Jeszcze dodam, że ostatni raz zgadzam się na taka akcję w tak krótkim wymiarze czasowym. Oczywiste jest, ze trzeba tam było zostać przynajmniej do niedzieli

Jak wiadomo OWNERSOM wiele luksusu do szczęścia nie potrzeba. Byleby na łeb nie kapało - no i pomiędzy październikiem a kwietniem jak by troszke celcjuszy dodało, poza tym metr kwadratowy na głowe porządnej podłogi ( tutaj im kto niższy, tym ma szerzej

Myślę, ze takie warunki noclegowe, DD jest w stanie nam zapewnic

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Ja tam myślę, że Kasia to po prostu muchołapka
najnowszy model 100% skuteczności
Jestem za imprezą dwudniową - podpisuję się wszystkimi trzema płetwami ale jakbym był muchą to ośmioma łapkami - tu zdecydowana wyższość ewolucyjna much nad morsami
Dyrektor DD (dla niektórych ołnersów Wojtek
) zadeklarował bezproblemowe spanie dla nas w warunkach bardziej komfortowych niż "... mój jest ten kawałek podłogi" do dyspozycji było nawet łóżko wodne.
Myślę, że możemy zamiast wypinać
po ordery rozpocząć planowanie następnego wypadu do Chełmna.
1. Jest komputer - ale teraz trzeba go zainstalować powgrywać jakieś programy podłączyć do sieci i zabezpieczyć przed wejściem na moją ulubioną stronę www.goledupy.pl
2. Zabrać kiełbaski i pogrilować
3. Zagrać rewanża - bo jak ktoś sobie dał wkroić 4:1 w nóżkę to wypada się zrehabilitować
4. Wymysleć jakieś niezobowiązujące gry i zabawy i je zrealizować
5. Poczekać na cieplejszy niż stosunki prezydent-premier łykend listopadowy i karnąć się w parę moto do Chełmna, a jak czas pozwoli to i do Bąkowa
6. oczekuję na inne propozycje... ( proszę nie pisać na PW: "mam osiemnaście lat wymiary 90/60/90 śpię nago i czuje się strasznie samotna…" - bo nie o takie propozycje mi chodzi)
i można połączyć z pomysłem Arta:
viewtopic.php?t=4436
Mam takiego pomysła, aby spróbowac zarazić dzieciaki pasją fotograficzną.
Potrzebna by była jakaś stara, ale sprawna cyfrówka, drukarka, programy do obróbki typu fotoszopa, może skaner. Poszukajce po znajomych albo zaprzyjaźnionych firmach. Jak ukradniecie z mediamarketu to Padre daje Wam apriori i aposteriori całkowite rozgrzeszenie, dyspenzę i zwolnienie z celibatu oraz gratisowe kartki na gwałt. Bo to w szlachetnym celu jest i dorzuce bochenek własnopłetwnie upieczonego chleba
Znowu oczekuję na Waszą pomoc... tak na prawdę to nie ja oczekuję

Jestem za imprezą dwudniową - podpisuję się wszystkimi trzema płetwami ale jakbym był muchą to ośmioma łapkami - tu zdecydowana wyższość ewolucyjna much nad morsami

Dyrektor DD (dla niektórych ołnersów Wojtek

Myślę, że możemy zamiast wypinać

1. Jest komputer - ale teraz trzeba go zainstalować powgrywać jakieś programy podłączyć do sieci i zabezpieczyć przed wejściem na moją ulubioną stronę www.goledupy.pl
2. Zabrać kiełbaski i pogrilować
3. Zagrać rewanża - bo jak ktoś sobie dał wkroić 4:1 w nóżkę to wypada się zrehabilitować
4. Wymysleć jakieś niezobowiązujące gry i zabawy i je zrealizować
5. Poczekać na cieplejszy niż stosunki prezydent-premier łykend listopadowy i karnąć się w parę moto do Chełmna, a jak czas pozwoli to i do Bąkowa
6. oczekuję na inne propozycje... ( proszę nie pisać na PW: "mam osiemnaście lat wymiary 90/60/90 śpię nago i czuje się strasznie samotna…" - bo nie o takie propozycje mi chodzi)
i można połączyć z pomysłem Arta:
viewtopic.php?t=4436
Mam takiego pomysła, aby spróbowac zarazić dzieciaki pasją fotograficzną.
Potrzebna by była jakaś stara, ale sprawna cyfrówka, drukarka, programy do obróbki typu fotoszopa, może skaner. Poszukajce po znajomych albo zaprzyjaźnionych firmach. Jak ukradniecie z mediamarketu to Padre daje Wam apriori i aposteriori całkowite rozgrzeszenie, dyspenzę i zwolnienie z celibatu oraz gratisowe kartki na gwałt. Bo to w szlachetnym celu jest i dorzuce bochenek własnopłetwnie upieczonego chleba
Znowu oczekuję na Waszą pomoc... tak na prawdę to nie ja oczekuję
Dam Ci morsie 10 takich G, gdy zdarzy się właśnie mi: "ale te motolki to tu zostaną do jutla?... bo zostajecie do jutla?... plawda?","no zostańcie do jutla i przyjeżdżajcie codziennie..."mors pisze:Maciek jak mi jeszcze raz zerwiesz w moim Taylorze strunę G
A w obrazku z Kasią zakochałem się jeszcze przed momentem jego poczęcia.(obrazka)
TAK!!! TAK TAK TAK!!!muchaok pisze:Oczywiste jest, ze trzeba tam było zostać przynajmniej do niedzieli![]()
Mam w nieustannej dyspozycji zestaw do fotografii cz-b od maskownicy po suszarkę. (Koreksu brak). Może nie był to zły pomysł, by nie wy...rzucić go 300 lat temu, tylko pozostawić na wszelką wszelkość.mors pisze:Mam takiego pomysła, aby spróbowac zarazić dzieciaki pasją fotograficzną.
Oby termin nie zabronił to for siur będę.mors pisze:i karnąć się w parę moto do Chełmna