spotkanie stunterów 14.10.2006 Grądy
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
spotkanie stunterów 14.10.2006 Grądy
Czesc.
Dostalem cyne ze w okolicach Ostrołęki bedzie spotkanie, miejsce to pas Grądy, swoją obecność potwierdziło kilku niezlych stunterów w tym Spidifristajl, ma byc jakis grill no i jazda do odciecia, ja sie wybieram moze stolica sie podlaczy?
Dostalem cyne ze w okolicach Ostrołęki bedzie spotkanie, miejsce to pas Grądy, swoją obecność potwierdziło kilku niezlych stunterów w tym Spidifristajl, ma byc jakis grill no i jazda do odciecia, ja sie wybieram moze stolica sie podlaczy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw 12 paź 2006, 11:33 przez Fabiq, łącznie zmieniany 1 raz.
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
pod przasnyszem
[ Dodano: 2006-10-11, 21:12 ]
120 km ze stolycy
[ Dodano: 2006-10-12, 08:23 ]
cholera jednak wprowadzilem was w blad, teraz mam dokladna mapke miejsca, wczesniejsza prosze uwazac za nie wazna!
[ Dodano: 2006-10-11, 21:12 ]
120 km ze stolycy
[ Dodano: 2006-10-12, 08:23 ]
cholera jednak wprowadzilem was w blad, teraz mam dokladna mapke miejsca, wczesniejsza prosze uwazac za nie wazna!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
z tego co wiem to juz potwierdzilo obecnosc sporo osob ze swiata stuntu, ja juz zebralem nasza ekipe motobraci i bedzie nas tez kilku,my planujemy wyjechac kolo 13 z olsztyna wiec kolo 14 bedziemy na miejscu, z tego co mi donosza znajomi to juz od 12 mozna tam kogos spotkac, ahaaaa spotkanie jest nieoficjalne wiec prosze nie rozpowidac prasie policji czy innym postronnym osobom ktore moglyby miec wplyw na przebieg spotkania, wszystko w kregu ... wiecie o co chodzi ...
[ Dodano: 2006-10-14, 00:03 ]
miejsce jest 5 km od ostrowa mazowieckiego, ppamula poslalem ci priva
[ Dodano: 2006-10-14, 21:58 ]
No i po jazdach extreemeeeeee
Fajnie bylo was poznac na zywo, film mam juz w kompie przekompresuje i wrzuce gdzies na serwa to sobie posciagacie. Ahaaaaaaaaaaaaa UXY jestes kozak , the besciak!! i to bez sciemy trzeba to powtorzyc
..... no bylo slodko i z atrakcjami hehehe co prawda zrobilem prawie 500 km w +7 stopni, zmarzlem jak !!@##$# ale i tak bylo warto, aha no i wszystko mnie boli a ponoc VFR to turystyczny i wygodny motocykl 
[ Dodano: 2006-10-14, 00:03 ]
miejsce jest 5 km od ostrowa mazowieckiego, ppamula poslalem ci priva
[ Dodano: 2006-10-14, 21:58 ]
No i po jazdach extreemeeeeee

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Zapraszam do oglądnięcia niektórych zdjęć na stronie
http://www.pmlc.com.pl/vfr/stunt/stunt.htm
Fabiq, jakiej wielkości jest pkik albo pliki z kamerki?
może byś mi to przesłam na ftp'a gdzie są zdjęcia ze zlotu?
Właśnie się uczę montować filmiki. Zobaczymy co mi wyjdzie ze zlotu stunterów.
http://www.pmlc.com.pl/vfr/stunt/stunt.htm
Fabiq, jakiej wielkości jest pkik albo pliki z kamerki?
może byś mi to przesłam na ftp'a gdzie są zdjęcia ze zlotu?
Właśnie się uczę montować filmiki. Zobaczymy co mi wyjdzie ze zlotu stunterów.
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
co tak malo tych fotek?? i ja sie na zadne nie zalapalem?? buuuuu ;( hehehee nie no foty lux malina ale same te galerie to padaczka postaw sobie coppermina na serwie, wypas galerie, ja uzywam na braciach >> http://www.motobracia.eza.pl/cgaleria/ , tylko w tej chwili czekam na instalacje imagemagic bo brzydko mi przerabia foty, te miniaturki, i dlatego galeria narazie pusta chociaz do kazdego albumu mam po 200 fotek
Co do filmu to ma dlugosc nie cale 30 min i w surowej wersji okolo 1 gb, powiedz jak ci to przekompresowac, w czym bedzie ci najwygodniej to pozniej obrobic, ja do filmow uzywam ulead video studio 7 , ma wszystko co trzeba, aha no i jakiego ftpa wrzucic, musisz podac mi adres login i pass
, aha dzis byl kolejny trening znaczy w niedziele bo kurde juz po polnocy
i bylo duzo ludzi, niestety nie obylo sie bez kraksy, jadacy "swiezak" na gumie z predkoscia blisko 180 km/h uderzyl w innego swiezaka zawracajacego, motocykle to gsxr1000 - 2005 i cbr 600 f4 , totalny gruz, jednego z nich zabrala karetka z pasa, niestety mnie tam nie bylo bo padalo z rana no i sie wyplukalem w sobote z siana na paliwko
, szukam sponsora
hehehehe albo lepiej sponsorki !!
[ Dodano: 2006-10-16, 00:33 ]
ah zapomnialem , pazur mial do ciebie dzwonic w zwiazku z plecakiem

[ Dodano: 2006-10-16, 00:33 ]
ah zapomnialem , pazur mial do ciebie dzwonic w zwiazku z plecakiem
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
jezeli masz szybkie łącze to polecam mój serwer ftp:Fabiq pisze:o do filmu to ma dlugosc nie cale 30 min i w surowej wersji okolo 1 gb
adres serwera:
ftp://ftp.pmlc.az.pl
logujemy się jako uzytkownik:
vfr@pmlc.az.pl
i wpisujemy hasło
Jeżeli masz łącze niezbyt szybkie to wypal mi płytke najlepiej DVD data z filmikiem w surowej wersji. Zwrócę koszty z nadmiarem.
adres przesyłam na pw.
Ostatnio zmieniony czw 04 mar 2010, 08:18 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
Fabiq, ja też poproszę płytkę, w końcu kamerzystce powinno się coś należeć za jej ciężką pracę
Piotr od Ciebie też jeśli można poprosze cd or devede, adres powinieneś mieć na privie.
Ogólnie spotkanie bardzo fajne i emocjonujące, szkoda tylko że pogoda niedopisała ale myśle że warto było jechać
Ps.
Jak pokarze ojcu filmiki i foty ze zlotu, to znów nie przeboleje że nie bylo go na
kolejnym spotkaniu i nie mógł sobie poszaleć na gumię :]
Może to go zmobilizuję do działania przy VFR
Namówię go zeby założył klatkę na moto, podpatrzyłam u chlopaków jak można ją zamontować, mam patent

Piotr od Ciebie też jeśli można poprosze cd or devede, adres powinieneś mieć na privie.
Ogólnie spotkanie bardzo fajne i emocjonujące, szkoda tylko że pogoda niedopisała ale myśle że warto było jechać

Ps.
Jak pokarze ojcu filmiki i foty ze zlotu, to znów nie przeboleje że nie bylo go na
kolejnym spotkaniu i nie mógł sobie poszaleć na gumię :]
Może to go zmobilizuję do działania przy VFR

Namówię go zeby założył klatkę na moto, podpatrzyłam u chlopaków jak można ją zamontować, mam patent

- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
kurde ja jak dojechalem na miejsce to byla prawie 16 godzina, padal deszcz i bylo +7 stopni, no zrobilem pare fajnych pionow ale cos fotograf mnie nie lubi
a znow kamerzystka zamiast krecic akcje to sie zajela workiem kolegi , dobrze ze za darmoszke to zrobila hehehe , ja mam kilka fotek ale nie nadaja sie do publikacji, za ostre sa 

-
- klepacz
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt: