Gliniarze Trójmiasto
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Gliniarze Trójmiasto
Mam małą prośbę: Czy ekipa z "trajsity" mogłaby powiedzieć czy policja ma jakieś rutynowe miejsca w Gdyni i okolicach gdzie stoją z suszarkami??? Np. Czy bywają jakieś niemiłe niebieskie niespodzianki na Estakadzie? Lub ta droga która jest przedłużeniem Śląskiej w kierunku Redłowa? Tam się aż prosi żeby cisnąć ale nie chce się znowu wje...
Będę dźwięczny
Pzdr.
Będę dźwięczny
Pzdr.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
Hej!! Stoja czesto i na Estakadzie i na przedluzeniu Slaskiej, nie pamietam jak dali jej na imie. Na estakadzie czesto stoja na wyjezdzie z Janka Wisniewskiego, czyli lapia jadacych na Obluze. Na tej nowej to stoja za wiaduktem (jadac w kierunku na Sopot) badz w drodze powrotnej na przedluzeniu pasa wyjazdowego z Reala. Czesto sa na Hutniczej i na Morskiej. Na Morskiej w kierunku Rumi, to czatuja za pizzeria na wysokosci Voxa (ten sklep meblowy przed Shellem) w druga strone to kawalek za Jyskiem. Czesto, bardzo czesto stoja na poczatku Morskiej jadac od Rumi, czyli tuz przed zakretem, za ktorym jest Zdunek (salon Renault), badz zaraz za tym salonem. Gdzie jeszcze to nie pamietam, ale popytaj na forum m3m.
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
- Arturo
- klepacz
- Kontakt:
Jakbym nie miał prawa jazdy tez bym się nie zatrzymywałwasyl pisze:Po co Ci to- ja nigdy nie używałem hamulca jak mnie zatrzymywali!

Dostałem przedwczoraj 10 punktów i schudłem pokaźną sumkę w PLN.
Dlatego teraz się pytam.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
a jak wyjeżdżasz z Sopotu na Gdynie - al. Niepodległości to lubią stać przy tablicy (jakieś 300m za Shellem) i potem w Kolibkach - jeszcze 300m dalej za Orlenem.
I jak wracasz z Gdyni do Sopotu to mijając tę samą stację 300m przy zjeździe pod wiaduktem lub 100m dalej jak się zaczynają pawilony po prawej stronie.
Gdybyś kiedys się wybierał do Wejherowa ale przez Chwaszczyno i Nowy Dwór Wejherowski to za Kiełpinem tez lubią stać na prostej. 40km/h i podwójna ciągła.
No i po obwodnicy pojazdy z videovibratorami.
I jak wracasz z Gdyni do Sopotu to mijając tę samą stację 300m przy zjeździe pod wiaduktem lub 100m dalej jak się zaczynają pawilony po prawej stronie.
Gdybyś kiedys się wybierał do Wejherowa ale przez Chwaszczyno i Nowy Dwór Wejherowski to za Kiełpinem tez lubią stać na prostej. 40km/h i podwójna ciągła.
No i po obwodnicy pojazdy z videovibratorami.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
A dziś stali jak śmigałem z Gdyni przy wejściu na peron "Janowo" już w Rumi na Grunwaldzkiej, lubią równie dobrze w zatoczce stać przed Toyotą i suszą.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
W Pruszczu Gdńskim przy wlocie z Tczewa.
Z Gdańska Głównego na przeciwko Placu Zebrań ludowych przed teatrem.
W kierunku Nowego Portu za przystankiem,koło budynku stoczni Gdańskiej
Z Gdańska Głównego na przeciwko Placu Zebrań ludowych przed teatrem.
W kierunku Nowego Portu za przystankiem,koło budynku stoczni Gdańskiej
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt:
OD WCZORAJ PO TERENIE GDYNI ZACZĘŁA SIĘ PORUSZAĆ SKODA OCTAVIA SREBRNY METALIK O N-RZE GA 73941
SPOTKANIE Z NIĄ MOŻE ZAOWOCOWAĆ PUNKTAMI ORAZ USZCZUPLENIEM KONTA.
DODAJĘ ,ŻE ZGODNIE Z DYREKTYWĄ UE ZAMONTOWANO W NIEJ TWARDY DYSK WIĘC JAKIEKOLWIEK PRÓBY "ZMIĘKCZANIA" MUSZĄ SIĘ ZAKOŃCZYĆ ZGŁOSZENIEM "PRÓBY KORUPCYJNEJ" PRZEZ JEJ "KIEROWCĘ"
R
SPOTKANIE Z NIĄ MOŻE ZAOWOCOWAĆ PUNKTAMI ORAZ USZCZUPLENIEM KONTA.
DODAJĘ ,ŻE ZGODNIE Z DYREKTYWĄ UE ZAMONTOWANO W NIEJ TWARDY DYSK WIĘC JAKIEKOLWIEK PRÓBY "ZMIĘKCZANIA" MUSZĄ SIĘ ZAKOŃCZYĆ ZGŁOSZENIEM "PRÓBY KORUPCYJNEJ" PRZEZ JEJ "KIEROWCĘ"
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- RedBaron
- bywalec
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Mi ostatnio opadła szczęka - na Wielkopolskiej widziałem nieoznakowane szare (albo srebrne) Stilo, waśnie kogoś zatrzymali i mieli włączoną dyskotekę. Kurde, STILO? Może jeszcze Alfa 159? To nie fair... Jak ich teraz rozpoznawać?
Na szczęście, póki co, trzymają się "nudnych" kolorów. Czerwone i żółte są wciąż niegroźne ;o)
Na szczęście, póki co, trzymają się "nudnych" kolorów. Czerwone i żółte są wciąż niegroźne ;o)
Ostatnio zmieniony pn 20 paź 2008, 15:15 przez RedBaron, łącznie zmieniany 1 raz.