248 - kto da więcej...?
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Żulek nie pij tyle bo twoja VFRka na policyjną mi nie wygląda !!!
RC46 jest to ta która ty sie wleczesz za wszystkimi
RC49 jest to policyjna wersja VFR 800 FiZULEK pisze:...
RC-49 delikatnie ponad ...
RC46 jest to ta która ty sie wleczesz za wszystkimi

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- bialy-murzyn
- klepacz
- tommy
- teksciarz
- Imię: Tomek
- województwo: małopolskie
Fajne miejsce-testowalem tam swoja F3 i pokazała 260 hehehe-pewnie Hajka poszłaby ze 330...bialy-murzyn pisze:Z Wieliczki do Opatkowic 250 na budziku, tylko tam jest trochę z górki, jakieś 10500 obrotów ... kto wie jakby do 11000 to pewnie może i z 260
ale to już jest szaleństwo, a jak już to przy prawie bezwietrznych warunkach
Vfr jeszcze tam nie testowalem ale na nowym odc. Zakopianki za Myslenicami lecialem 220 w lekciutkim łuku i się zdziwilem,ze az tak bardzo musialem zlozyc maszynę...jest super stabilna

- przem09
- zadomowiony
Zegarowo 230 w nocy na autostradzie za poznaniem obładowany z tylu calym "urlowpowym majatkiem" w postaci 2 plecakow i kasku zabezpieczone siatkami, objetosciowo bylo jak zestaw bocznych kufrów troszke rozbudowanych. A pod wawa w nocy na prostej pokazywalo przed 250 i czulem ze jeszcze by troszke pociagnela ale wolalem zwolnic...
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
Hejka
Mnie ostatnio udało sie w Borsku ( k. Kościerzyny ) polecieć 261.
Warunki nie były ok - wiało prostopadle do pasa a nawierzchnia nie jest tam równa.
Niemniej udało mi sie ustanowic swój życiowy rekord ( wczęsniej miałem 250 ale samochodem
)
Być może udało by sie i więcej ale nie pozaznaczałem gdzie hamować ( to pas lotniska ) a głupio by było wypaść przy tej prędkości.
pozdrawiam
Art
Mnie ostatnio udało sie w Borsku ( k. Kościerzyny ) polecieć 261.
Warunki nie były ok - wiało prostopadle do pasa a nawierzchnia nie jest tam równa.
Niemniej udało mi sie ustanowic swój życiowy rekord ( wczęsniej miałem 250 ale samochodem

Być może udało by sie i więcej ale nie pozaznaczałem gdzie hamować ( to pas lotniska ) a głupio by było wypaść przy tej prędkości.
pozdrawiam
Art
Beyond the Grabówek sky
Kilka dni temu wjeżdżałem z czerniakowskiej na trasę siekierkowską i jak to na moto przystaje wpasowałem się na sam początek pod samiutkie światełka a obok ustawił się gość na GSX R 1000. Zmieniły się światła i spokojnie ruszyliśmy do momentu wjazdu na trasę. I tu zaczęła się zabawa drugi bieg do odcięcia to samo na każdym kolejnym i ku mojemu zaskoczeniu Suzuki jakoś nie pojawiło się z przodu, niestety do czasu po przekroczeniu 200 km/h zobaczyłem tył 1000-i przed sobą. Na nic były moje starania żeby kolesia dogonić przy 240 stwierdziłem, że jest już pozamiatane a 1000 pokazała gdzie jest miejsce 600-i a mianowicie z tyłu. Od dzisiaj staruję tylko do 125 no może porwę się na 250
.