o Dupie Maryni
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
hmmm wiecie sooo ? SSIJCIE bo Luke w temacie więc nie omieszkam powiedzieć inaczej
a że dalej oblewam mgr to też nic strasznego, sucho mi, polać prosze i nie pier......lić 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- NATI
- teksciarz
POPROSZĘ O NIE USUWANIE TEGO BY SOBIE WSZYSCY MOGLI PO PARĘ RAZY JEDNO SŁOWO POCZYTAĆ BY ZROZUMIEĆ.ppamula pisze:Dajcie spokój z kłotniami, może to było niefartowne sformułowanie (chodziło o przysłowie polskie a nie o osobę) i nikt nikogo nie chciał obrazić.
Nie wnikam, kto jest przeciw Tobie Beni. Napisałam tylko swoją obserwację - że jakiś przysmutny byłeś jak Cię przez te 5 h widziałam na zlocie.
Ale najwyraźniej rozumiesz czytaj rozumiecie wszystko co napiszę i czego nie napiszę za ATAK.
Moim zdaniem nie było powodu do takiego najeżdżania.
W kwestii Bractwa Suzuki - zapytaj kogo chcesz, odeszłam sama - bo uważam, że nie wolno negować i wyzywać innych, którzy jeżdżą lepszymi motocyklami jak Suzuki, np Hondą. Miałam dość wizwisk i życzeniach wypadków tym, którzy pomykają na innych maszynach.
Co do pisania na forum - to myślę, że potrzebowałeś oficjalnego poparcia w czymś co sobie wymyśliłeś, aby się wyżyć. Uznałeś to za najlepsze rozwiązanie - ok, nie będę z tym dyskutować.
Skoro uważasz, że wszystkim robię pod górę i WY (wszyscy z forum) macie mnie dość, to wyrzućcie mnie. Nie jeżdżę w końcu VFRa. - i myślę PPAMULA, że to o czym przy poprzednim temacie rozmawialiśmy powinno zostać.
Informacja dla innych - nawet nie było wcześniej żadnej rozmowy na PRIV. I przepraszam, że tak późno się wypowiedziałam, bo stosunkowo rzadko się tu pojawiam.
[/list][/b][/scroll]
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Zareaz, zaraz - mam rozumieć, że ci kolesie życzyli dzwona komuś, kto nie jeździ suzuki? Że niby jedzie sobie kilku "braci suzki", po chwili objeżdża ich powiedzmy jakaś turystyczna Honda, tamci robią postój i uderzają w gadkę:[b]NATI[/b] pisze:Miałam dość wizwisk i życzeniach wypadków tym, którzy pomykają na innych maszynach.
- widzieliście tego złamasa na tym niesuzuki?
- widzieliśmy, oby się ch** rozpier*olił!!
Tak to wygląda?
No to niezłe trzeba mieć kompleksy... nawet ja takich nie mam