kolory VFR Fi

Awatar użytkownika
Miedza
bywalec
bywalec
Imię: Remigiusz

Post autor: Miedza » pn 25 sie 2008, 20:20

spman pisze:To ze stan techniczny jest wazny to wiem sam po tym jak kupowalem CBR-ke. Ale chce jezdzic motocyklem który bedzie mi sie podobał w kadym calu, bez kompromisow. Czerwona widzialem na wlasne oczy i jednak nie przypadla mi do gustu.
Apropo kupowania w polsce, to sa dwa wyjscia, albo w polsce od kogos znajomego, z forum czy z kads indziej, a jak nie to tylko za miedzą kupie.
Ja nie sprzedaję :mrgreen:

Awatar użytkownika
kris2k
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof
województwo: śląskie
Kontakt:

Post autor: kris2k » sob 04 paź 2008, 15:37

Wlasnie tego tematu szukalem... kto mi powie w jakich latach byla produkowana zolta RC46???

'98-'99 napewno... a '00-'01 :?: moze tylko na jakis wybrany rynek np. USA :?:
Jak to jest z zoltym kolorem :?:

Bor0
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Bor0 » sob 04 paź 2008, 17:02

nie ma co patrzeć na kolor, no chyba że malowana w garażu spray'em :P jak szukałem mojej VFR-ki to obejrzałem 14 motocykli w różnych ładniejszych i brzydszych kolorach... ale stan techniczny niestety nie odpowiadal moim wymaganiom. Ostatecznie zakupiłem chyba najbardziej niechciane malowanie na 50-lecie Hondy, hehe słyszałem już kilka opini że .j.b.n. był bo tył czerwony, a przód srebrny z innej wzięty :P hehe a jak by nie napis Honda na bocznych owiewkach to niektórzy by nie wiedzieli co to za sprzęt bo na baku jakiś dziwny znaczek :) mi sie spodobała z czasem, wyjątkowy sprzęt bo mało takich jeżdzi, przynajmniej w oryginalnym malowaniu :)

Awatar użytkownika
kris2k
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof
województwo: śląskie
Kontakt:

Post autor: kris2k » sob 04 paź 2008, 17:48

ponawiam pytanie, w jakich latach na jakie rynki byly produkowane zolte?
(ze stan techniczny jest wazny nikt nie musi mnie uswiadamiac :???: )

ODPOWIEDZ