HONDA XL 1000 V VARADERO
HONDA XL 1000 V VARADERO
Cześć
Zastanawiam się nad zmianą moto z CBR 600 f4i na HONDA XL 1000 V VARADERO, tylko nigdy nie miałem okazji takim sprzęcikiem pośmigać, może ktoś jeździł i będzie mógł coś o nim napisać. Wszelkie opinie mile widziane wrażenia z jazdy i info, co do eksploatacji ewentualnie awaryjności tego modelu. Wiem, że to nie VFR, ale może ktoś miał możliwość przetestować, jeśli tak to z góry dziękuję za wszelkie opinie
Pozdrawiam
Yako
Zastanawiam się nad zmianą moto z CBR 600 f4i na HONDA XL 1000 V VARADERO, tylko nigdy nie miałem okazji takim sprzęcikiem pośmigać, może ktoś jeździł i będzie mógł coś o nim napisać. Wszelkie opinie mile widziane wrażenia z jazdy i info, co do eksploatacji ewentualnie awaryjności tego modelu. Wiem, że to nie VFR, ale może ktoś miał możliwość przetestować, jeśli tak to z góry dziękuję za wszelkie opinie
Pozdrawiam
Yako
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
duzo pali - 10+ l/100
maly zapas mocy czyt...licznik konczy sie na 200 wiec przy jezdzie 170 troche sie go katuje
ciezki - teren odpada
wygodny
duzy zbiornik - 25l
dobre swiatla
Vka:)
sprzet do dalekich podrozy po asfalcie tylko i wylacznie
ale jest alternatywa
BMW GS 1150/1200 drozszy ale niezawodny
maly zapas mocy czyt...licznik konczy sie na 200 wiec przy jezdzie 170 troche sie go katuje
ciezki - teren odpada
wygodny
duzy zbiornik - 25l
dobre swiatla
Vka:)
sprzet do dalekich podrozy po asfalcie tylko i wylacznie
ale jest alternatywa
BMW GS 1150/1200 drozszy ale niezawodny
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Ok. to dorzucę cos od siebie wiadrem nie jeździłem ale kilka opinii od użytkowników {kolegów } słyszałem do miasta raczej za ciężki na długie wypady bardzo dobry choć mógłby mniej palic większość uważa że Afryka była lepsza co do terenu to raczej nie moim skromnym zdaniem wolałbym suzuki dl 1000 jezdiłem i myśle ze to bardzo fajny motocykl mim o że nie honda
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"