South Park
- bialy-murzyn
- klepacz
- bialy-murzyn
- klepacz
- bialy-murzyn
- klepacz
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Fred nie prorokuj, dzisiaj deszcz przestał padać i ma padać dopiero na Boże Narodzenie, ale to już śnieg.Fred pisze: Olo, pogoda ma być tylko w sobote a niedziela chłód i deszcze
Olo jak będziesz leciał w stronę Krakowa to mnie zgarniesz i razem możemy polecieć. Proponowałbym gdzieś koło 10 spotkać się w Krakowie, np. słynne z licznych sptkań czwartkowych KFC przy rondzie obok Makro.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Sylwio, 10.00 w Grodzie Kraka będzie O.K., ja wprawdzie myślałem o ok. 11.00 ale trochę wcześniej nie zawadzi - będziemy mieli więcej czasu
Co do dojazdu - wyjątkowo chcę polecieć a-czwórką, więc może dołączysz na którymś wjeździe ? Aha - żeby było prościej proponuję spotkac się z resztą gdzieś na autobanie pod Krakau, na którymś wylocie na południe - wszak gdzies tam polecimy, no nie ???
Fred, Po pierwsze - przypomnij sobie takie słowo - OPTYMISTA - wiesz co to znaczy ???. Po drugie - KONIECZNIE posyłaj mi te filmiki, już cholera zapomniałem że cos takiego istnieje ! Posyłam Ci adres na PW...

Co do dojazdu - wyjątkowo chcę polecieć a-czwórką, więc może dołączysz na którymś wjeździe ? Aha - żeby było prościej proponuję spotkac się z resztą gdzieś na autobanie pod Krakau, na którymś wylocie na południe - wszak gdzies tam polecimy, no nie ???
Fred, Po pierwsze - przypomnij sobie takie słowo - OPTYMISTA - wiesz co to znaczy ???. Po drugie - KONIECZNIE posyłaj mi te filmiki, już cholera zapomniałem że cos takiego istnieje ! Posyłam Ci adres na PW...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Olo może być jak piszesz, będę na wyjeździe z Chrzanowa. Wiedz jednak że na wysokości Chrzanowa jest remont A4 i jeden pas ruchu, potem chwila przerwy i znowu remont.
A gdzie jest reszta South Parku?
A gdzie jest reszta South Parku?
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."