Mam nadzieję że będzie jakoś chodzić
zapraszam na moją nową stronę - aerograf
- DAN
- bywalec

- Imię: Daniel
zapraszam na moją nową stronę - aerograf
Właśnie załadowałem na serwer nową stronę - galerię z moimi pracami. Proszę o uwagi - szczególnie obsługi strony i występujących błędów bo już kilka sam wyłapałem, ale, że to nie mój serwer więc muszę poprawiać hurtem z doskoku. Adres: www.aerograf.anwi.pl
Z góry dziękuję za uwagi. Proszę o wyrozumiałość - pierwsza robota w htmlu( z duzą pomocą brata wiec jak co to jego wina
)
Ostatnio zmieniony czw 04 wrz 2008, 16:59 przez DAN, łącznie zmieniany 2 razy.
- DAN
- bywalec

Dzięki za komentarze. Ponieważ nie było o obsłudze strony rozumiem że w miarę chodzi. Kaski malowałem za 200, 300zł. Ramy rowerowe trochę taniej. Na stronce jest orientacyjny cennik. Fireblade kosztowała 1tys ale tam jest dużo cześci. Najlepsze jest to że nie mam kiedy od roku pomalować swojej vfry i jeżdżę tak jak kupiłem, połamaną poszlifowaną... ale kiedyś się wezmę
- DAN
- bywalec

wzorki mam ale... trochę tego jest. A jeszcze więcej może być.
Najlepiej najpierw zapytać kobietę co jej się podoba.
1-kolor 2-motyw 3-styl.
ad1(kolor) jeden, dwa czy więcej, zwykły, metalik,perła,3d,kameleon,brokat, połysk, mat czy mieszany??
ad2(motyw) szablonowy czyli tribale, napisy, zygzaki, szparunki i wszelkie wzory stylizowane lub typowy airbrush czyli np zdjęcie, pejzaż, postać LUB kombinacje powyższych + ewentualnie napisy, podpisy z 1200 czcionek lub własnej EWENTUALNIE napisy firmowe kasku, wszystko naturalnie w powiązaniu z pkt1 czyli kolorkami
ad3(styl) - rodzaj kasku, rodzaj niewiasty, rodzaj jednośladu (VFR?), rodzaj podejścia do życia - czyli co kto lubi, z czym się nosi, co ogląda. czego słucha, kim i czym jest.
Najlepiej najpierw zapytać kobietę co jej się podoba.
1-kolor 2-motyw 3-styl.
ad1(kolor) jeden, dwa czy więcej, zwykły, metalik,perła,3d,kameleon,brokat, połysk, mat czy mieszany??
ad2(motyw) szablonowy czyli tribale, napisy, zygzaki, szparunki i wszelkie wzory stylizowane lub typowy airbrush czyli np zdjęcie, pejzaż, postać LUB kombinacje powyższych + ewentualnie napisy, podpisy z 1200 czcionek lub własnej EWENTUALNIE napisy firmowe kasku, wszystko naturalnie w powiązaniu z pkt1 czyli kolorkami
ad3(styl) - rodzaj kasku, rodzaj niewiasty, rodzaj jednośladu (VFR?), rodzaj podejścia do życia - czyli co kto lubi, z czym się nosi, co ogląda. czego słucha, kim i czym jest.
aerograf - lakierowanie artystyczne - zobacz galerię - http://www.kustompainter.com
-
michal1misiekk
- bywalec

- Imię: Michał
szprej:)
Widziałem kiedyś kask zrobiony na predatora:0 Super to wygladalo. Choc nie wiem czy zielony by tak pasowal do czerwonej VFR, bardziej do kawy:) tym bardziej jak mam czerwony kubraczek:) zastanawiałem sie nad jakims smoczkiem na kasku i na calej VFRce. Jaki byłby orientacyjny czas wykonania? Czy jakbym przywiozl moja Niunie:motolove::) ktorejs grudniowej/styczniowej soboty to by wystarczyl dzien pracy?
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
michał pomyśl realnie hm ? położyć lakier ..... to nie położyć na paznokcie
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>