ciemno mi
- lolek
- teksciarz
- Kontakt:
ciemno mi
czy ktoś mógłby polecić mi jakies dobre żarówki do przedniego reflektora ,w wczesniejszych postach nie znalazłem, w czwartek padła mi jedna a wczoraj druga przy 180 na obwodówce w Legionowie , całe szczęscie ze traska jest oświetlona:)
-
- teksciarz
- Imię: Arek
Cześć
Ja tam mam jedną radę: załóż bixenony i będziesz miał po pierwsze znacznie lepsze i jaśniejsze światło a po drugie one się podobno nie przepalają bo nie na żarnika. A przy okazji ciągną mniej prądu. Ja mam już z pół roku i jestem jak najbardziej za bo jeździ się znacznie lepiej i bezpieczniej w nocy. Tym bardziej że koszt zestawu wynosi ok 300 zł i robisz wszystko sam w ok 4 godz. Ważne tylko jest to aby dobrze je ustawić bo jak nie to oślepisz wszystkich dookoła.
Pozdrowienia
Ja tam mam jedną radę: załóż bixenony i będziesz miał po pierwsze znacznie lepsze i jaśniejsze światło a po drugie one się podobno nie przepalają bo nie na żarnika. A przy okazji ciągną mniej prądu. Ja mam już z pół roku i jestem jak najbardziej za bo jeździ się znacznie lepiej i bezpieczniej w nocy. Tym bardziej że koszt zestawu wynosi ok 300 zł i robisz wszystko sam w ok 4 godz. Ważne tylko jest to aby dobrze je ustawić bo jak nie to oślepisz wszystkich dookoła.
Pozdrowienia
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
najlepszym wyjsciem bedzie kupno zarowek philips power2night , dwie w cenie nie cale 70 pln, daja jasne i mocne swiatlo do tego maja ladna blekitna poswiate, co do xenonow to jesli nie masz odpowiedniego reflektora nie otrzymasz zadowalajacego efektu
jesli zdecydujesz sie na xenony to musisz dobrac zestaw o optymalnej dlugosci fali, to co jest w necie za drobne kilka zlotych jest nic nie warte - pieniadze wyrzucone w bloto
jesli zdecydujesz sie na xenony to musisz dobrac zestaw o optymalnej dlugosci fali, to co jest w necie za drobne kilka zlotych jest nic nie warte - pieniadze wyrzucone w bloto
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Fabi wiadomo, że efekt nie będzie taki jak na prawdziwej soczewie z zenonem, ale taki pseudo zenon jest bez porównania lepszy niż zwykłe h7/h4.Fabiq pisze:co do xenonow to jesli nie masz odpowiedniego reflektora nie otrzymasz zadowalajacego efektu
Jaszczurka jeździ na BI i efekt jest powalający, a koszt relatywnie niewielki.
-
- pisarz
- Imię: Grzegorz
viewtopic.php?t=3312
test na 15 tysi zdały pozytywnie
http://moto.allegro.pl/item425340031_ph ... _cena.html
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
U mnie jakieś 6-7 tysi jeżdzą te MotoVisiony tyle że w wydaniu H7 i też nadal żyjąFazer72 pisze:viewtopic.php?t=3312

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
mam bluevision philipsha, jezdze juz rok i jest mega pozytyw.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Miałem i przed autobusem i po autobusie więc widzisz Jano wytrzymują nawet dzwona 
Tylko Jano widzisz ja mam ten sam problem co Kawa, nas poprostu z racji wzrostu oślepiają nasze własne światła jak się składamy za owiewką

Tylko Jano widzisz ja mam ten sam problem co Kawa, nas poprostu z racji wzrostu oślepiają nasze własne światła jak się składamy za owiewką

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid