Trzecie Ogólnopolskie Spotkanie Właścicieli VFR ;]
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Foty na FTP
Witam wszystkich
serwerze są obecnie zdjęcia od:
Krajan
Kemal
LitleSister
LukeVFR
MRF
Ppamula
i te oczywiście będą na CD
Czy ktoś inny podawał jakieś linki, które niezauważyłem? Jeżeli tak to zaraz dociągnę tylko prosze o wskazanie. Czy południowcy nie robili zdjęć? OLo daj znać czy coś masz?
Planuje w ten weekend wypalic płyty i rozesłać. Potrzebuje tylko waszych adresów pocztowych. Prosze o PW (prywatną wiadomość) z adresami tych którzy mi jeszcze nie przesłali a chcą dostać CD.
szerokości
serwerze są obecnie zdjęcia od:
Krajan
Kemal
LitleSister
LukeVFR
MRF
Ppamula
i te oczywiście będą na CD
Czy ktoś inny podawał jakieś linki, które niezauważyłem? Jeżeli tak to zaraz dociągnę tylko prosze o wskazanie. Czy południowcy nie robili zdjęć? OLo daj znać czy coś masz?
Planuje w ten weekend wypalic płyty i rozesłać. Potrzebuje tylko waszych adresów pocztowych. Prosze o PW (prywatną wiadomość) z adresami tych którzy mi jeszcze nie przesłali a chcą dostać CD.
szerokości
- ppamula
- stary wyjadacz
orzyl, jezeli chcesz to pomateriał video przyjadę do Ciebie do domu bo przesyłanie o przez siec na pewno będzie uciążliwe, a ja przyjadę z dyskiem na USB.
Dzięki temu wszyscy dostaną filmiki na CD.
Może się okazać że zawarość przekroczy 760 MB, czy ktoś nie ma w komputerze odtwarzacza DVD dgybym nagrał taką płytę?
odpowiedzi prosze na PW nie na forum.
szerokości
Dzięki temu wszyscy dostaną filmiki na CD.
Może się okazać że zawarość przekroczy 760 MB, czy ktoś nie ma w komputerze odtwarzacza DVD dgybym nagrał taką płytę?
odpowiedzi prosze na PW nie na forum.
szerokości
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Słuchajcie myślę, że warto byłoby zrobić jakąś zrzutę na akcje typu płytki i tp. PPamula już po raz kolejny oferuje nagranie CD/DVD ze zdjęciami ze spotkania - dla każdego (podobnie było po II spotkaniu), a w sumie jest już nas trochę, więc może się uzbierać niemała kwota do tego dochodzą jeszcze koszty przesyłki.
Może ustalmy, że wrzucamy do puli np. po dychu i będzie to to wykorzystania na akcje typu zdjęcia dla każdego. Co Wy na to?
PS. Ja oczywiście piszę sie na płytę, może być na DVD, Piotrek adres wysłałem Ci na PW (jak się zmieści to dorzuć mi jeszcze zdjątka z II Spotkania)
Może ustalmy, że wrzucamy do puli np. po dychu i będzie to to wykorzystania na akcje typu zdjęcia dla każdego. Co Wy na to?
PS. Ja oczywiście piszę sie na płytę, może być na DVD, Piotrek adres wysłałem Ci na PW (jak się zmieści to dorzuć mi jeszcze zdjątka z II Spotkania)
- ppamula
- stary wyjadacz
Obiecuję każdemu kto zechce taką płytkę. Czekam tylko aż Orzył zmontuje swoje filmiki. Arczi, jak porozsyłam płyty to dam znac ile mnie to kosztowało ale to nie są duże koszty, naprawdę.
Tak wogóle to jesteśmy już tak dużym klubem że mam zamiar udeżyć do jakiegoś banku by założył nam konto, tylko nie wiem jak ze statusem prawnym. Jutro się popytam. Dało by nam to przejrzystość finansową i lepsze planowanie w przyszłości.
Dam znać o szczegółach.
Tak wogóle to jesteśmy już tak dużym klubem że mam zamiar udeżyć do jakiegoś banku by założył nam konto, tylko nie wiem jak ze statusem prawnym. Jutro się popytam. Dało by nam to przejrzystość finansową i lepsze planowanie w przyszłości.
Dam znać o szczegółach.
- umberto
- teksciarz
Witam
, moje zdjęcia już też są na serwerze Piotra , wiem że troche późno ale grunt że są. Pozdrowionka dla wszystkich.
Ps. Jak znajde troche czasu to też podmienie zdjęcie moto na swoje(wiem wiem będzie brzydziej ale cóż poradzić że do vfr-y nie można się równać
)

Ps. Jak znajde troche czasu to też podmienie zdjęcie moto na swoje(wiem wiem będzie brzydziej ale cóż poradzić że do vfr-y nie można się równać

nie kradnij!!! rząd nie lubi konkurencji;) ekipa MTZ
- ppamula
- stary wyjadacz
Cześć Bracia i Siostry
Fajnie brzmi
Uznaję że kto miał przesłac zdjęcia to przesłał na ftp i dzisiaj wypalam płyty. Jest tego około 900 MB więc to będzie płyta DVD. Mogę tam wsadzić rówież zdjęcia z 2 zlotu a może i 1. Płyty będę rozsyłał jutro. Warszawie i okolicom albo wręczę osobiście albo zostawie w 2oo u Bartosza (barmana), aaaaalbo prześlę pocztą.
Kto jeszcze nie przesłał swojego adresu pocztowego to proszę na PW.
szerokości.

Fajnie brzmi

Uznaję że kto miał przesłac zdjęcia to przesłał na ftp i dzisiaj wypalam płyty. Jest tego około 900 MB więc to będzie płyta DVD. Mogę tam wsadzić rówież zdjęcia z 2 zlotu a może i 1. Płyty będę rozsyłał jutro. Warszawie i okolicom albo wręczę osobiście albo zostawie w 2oo u Bartosza (barmana), aaaaalbo prześlę pocztą.
Kto jeszcze nie przesłał swojego adresu pocztowego to proszę na PW.
szerokości.