Jak? Moja VFR-a to obecnie naked. Uzupe?niam drobne braki. A tu post?py w malowniu/klejeniu:UxY pisze:no ijak tam ch?opaki idzie?![]()
Jakie plany na zimę
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
UxY, no za dwa miesi?ce to tak naprawde powoli b?dziemy sie wy?ania?, hehehe
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Widzia?em ju? pierwsze efekty aerografu..... Wooooooooow ale jazda!
. Przesz?o moje naj?mielsze oczekiwania. Ju? nie mog? si? doczeka?, kiedy b?d? m?g? wszystko z?o?y?. Jutro lec? do gara?u i bior? si? za polerk? tego co nie przero?nie moich mo?liwo?ci. Zdecydowa?em si? te? na polerowane ranty felg... Zostanie tylko wymiana opony, p?ynu hamulcowego, ?o?yska g??wki ramy i oleju w lagach.
PeeS
Acha, zam?wi?em jeszcze turystyczn? szyb? MRA... Zmian b?dzie wi?cej ni? planowa?em
.

PeeS
Acha, zam?wi?em jeszcze turystyczn? szyb? MRA... Zmian b?dzie wi?cej ni? planowa?em

-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
nie no kosmos
rewelacyjnie wygl?da
Ciekawe jak sie bedzie prezentowa?a ca?o?c 
A u mnie z nowo?ci to by?em dzi? u swojego dostawcy czesci i normalnie czeka na mnie juz sprz?gie?ko, spr?zynki, ?ozyska g??wki ramy, i o dziwo ?wieczki te?.
od czwartku biore sie za sprz?ta
Pozatym bede mial nowe przek?adki w sprz?gle (te moetalowe) bo tamte sie zuzy?y. No i bedzie trzeba tylko nala? oleju i odpa? 

A u mnie z nowo?ci to by?em dzi? u swojego dostawcy czesci i normalnie czeka na mnie juz sprz?gie?ko, spr?zynki, ?ozyska g??wki ramy, i o dziwo ?wieczki te?.

- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Taki w?a?nie mia? by? efekt. A cena? Uwierz mi, ?e dumpingowa. Polecam Arka - tu link do jego strony:kris pisze:Fajnie to wygl?da jak kad?ub samolotu nitowany.Super efekt ale za malowanie chyba cie s?ono skroili co Vlaad ?
www.moto-art.prv.pl
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Trudno m?wi? o terminie je?eli postanowisz zrobi? aerograf. Og?lna koncepcja by?a moja a wykonanie jego. Ka?dy mia? swoj? wizj? wi?c szczeg??y wymagaj? ustale?. Poza tym Arek maluje bo lubi i p?ki co nie traktuje swojej pracy jako ?r?d?a podstawowego dochodu (co nie znaczy, ?e jest amatorem). Mam to szcz??cie, ?e cz?sto trafiam na pasjonat?w kt?rym wi?ksz? frajd? sprawia dobrze wykonana praca ni? godziwy zarobek, co te? nie jest dobre. W ko?cu ci ludzie te? powinni z czego? ?y
- kris
- pisarz
- Kontakt:
No tak ale ka?da praca ma swoja cen? trudno przecie? co? robi? tylko dla ideizw?aszcza w dzisiejszych czasach.Ale je?eli jest sie zadowolonym z efektu to i cena jest tego warta zawsze mo?na si? dogada?.Te? wol? zap?aci? wi?cej i mie? to czego oczekiwa?em niz za psi grosz mie? co? aby by?o, bo tak to chyba lepiej wog?lesobie nie zawraca? sobie g?owy