amnezja po wypadku
Na razie wszystko na dobrej drodz. Moto odebrane, stoi w garazu u Treski (jeszcze raz dzieki) i czeka na rzeczoznawce. Wypadek przezylo w duzo lepszym stanie niz ja, generalnie tylko szlif prawej strony i plastiki do klejenia. Z parkinu policyjnego wrocilo o wlasnych silach
. Teraz tylko walka o ubezpieczenie co pewnie potrwa. Przy okazji w czasie wypadku w tajemniczy sposób zniknął kufer givi i moje okulary przeciwsłoneczne, ktorych nikt nie widzial i nikt o nich nic nie wie. Wiec kolejne kilka stów w w plecy.
Moze ktos z was zna jakies dobre miejsce na terenie warszawy gdzie mozna wstawic moje malenstwo do naprawy, no i moze jakiegos dobrego grafika, bo przy okazji moge je jakos ciekawie pomalowac.

Moze ktos z was zna jakies dobre miejsce na terenie warszawy gdzie mozna wstawic moje malenstwo do naprawy, no i moze jakiegos dobrego grafika, bo przy okazji moge je jakos ciekawie pomalowac.