30 sierpnia 2008r.--- Kto ma chęć polatać na LublinRing
- maciek 800
- klepacz
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
To był najlepszy z dotychczasowych moich torów. Mało kraszy, dużo latania, pogoda jak drut, tempo mi wzrosło, technika trochę też, no i najistotniejsze dla mnie to przepoczwarzenie Sówki w drivera. Szkoda tylko, że nie mogłem w tym uczestniczyć własnoręcznie, ale Kawa pomógł. Dżizs, DZIĘKI KAWA.
PS
CeLniK,
Wieczory w Firleju - mniam.
Edi i Beny -
PS
CeLniK,

Wieczory w Firleju - mniam.
Edi i Beny -

- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Spoko, luzik - zdarza się najlepszymSOWA pisze:PS
CeLniK,![]()

W każdym razie dzięki wszystkim za milutko spędzony czas. Firlejowe przygotowania do śmiganka w wykonaniu Ppamuły i Treski - bezcenne

Edek i Beni - jeszcze raz najlepszego. Po takich zaręczynach, to chyba ślub na Torze Poznań ... No chyba, że w Brnie

Mucha, to jak? Zamieniamy czarnulkę jedyny słuszny?

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Dotarłem dopiero dziś pozdrowienia dla wszystkich SPECJALNE GRATULACJE DLA BENITTO I EDKA WSZYSTKIEGO NAJ "gdyby się wypierał masz sporo świadków Edek"
byłem 1 raz na torze i jest zajebiście chyba źle jeżdże bo buty mam do wymiany poszły i śliżgacze i podeszwy
byłem 1 raz na torze i jest zajebiście chyba źle jeżdże bo buty mam do wymiany poszły i śliżgacze i podeszwy

Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez PETER, łącznie zmieniany 1 raz.
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Chciałem Wam wszystkim, moi przyjaciele bardzo serdecznie podziekowac za sobotnie spotkanie. To byl dla mnie, jak i dla Edytki wyjatkowy moment...
Strasznie trzesly mi sie rece, drzal glos, ale dalem rade, a Ona powiedziala TAK.
Poznalismy sie na moto, dzieki Ownersom, wiec wyjazd na tor byl dla mnie swietna okazja na tak wzniosla chwile, jakiej doswiadczylismy.
Gdyby nie VFR-OC, wcale bysmy sie pewnie nie spotkali...
Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc w zorganizowaniu niespodzianki.
Jestem szczesliwy po uslyszeniu pozytywnej odpowiedzi Edytki. Odmienila moje zycie i chce, zeby tak juz pozostalo.
Aaaaa. Chce jeszcze uprzedzic pytanie, ktore pewnie kilka osob moze zadac.
NIE SPODZIEWAMY SIE POTOMKA...jeszcze nie
Termin slubu rowniez jeszcze nie ustalony, a dowiecie sie w pierwszej kolejnosci.
P.S.
A niech tylko jakis debil sprobuje zamknac LUBLINRING, to bedzie mial przechlapane, bo to dla nas teraz wyjatkowe miejsce, do ktorego z jeszcze wieksza checia bedziemy wracac.
Strasznie trzesly mi sie rece, drzal glos, ale dalem rade, a Ona powiedziala TAK.
Poznalismy sie na moto, dzieki Ownersom, wiec wyjazd na tor byl dla mnie swietna okazja na tak wzniosla chwile, jakiej doswiadczylismy.
Gdyby nie VFR-OC, wcale bysmy sie pewnie nie spotkali...
Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc w zorganizowaniu niespodzianki.
Jestem szczesliwy po uslyszeniu pozytywnej odpowiedzi Edytki. Odmienila moje zycie i chce, zeby tak juz pozostalo.
Aaaaa. Chce jeszcze uprzedzic pytanie, ktore pewnie kilka osob moze zadac.
NIE SPODZIEWAMY SIE POTOMKA...jeszcze nie

P.S.
A niech tylko jakis debil sprobuje zamknac LUBLINRING, to bedzie mial przechlapane, bo to dla nas teraz wyjatkowe miejsce, do ktorego z jeszcze wieksza checia bedziemy wracac.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06