a ja byłem tydzień wcześniej w zakopcu, całą drogę w deszcz...Szarlotka pisze:wyprawa na J.G całą drogę deszcz, wyprawa na pomorze, prawie całą drogę deszcz ILE MOŻNA?
30 sierpnia 2008r.--- Kto ma chęć polatać na LublinRing
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- C_L_K
- ostry klepacz

- Imię: Rafał
Szarlotka miętka faja?!
Chciałbym przypomnieć szanownemu gremium, że nasze (MOJE!) CiasteczkO zaczęło plecakowanie w tym roku od wyprawy do Częstochowy (5 st.C cała droga w deszczu) Na poprawienie humoru miał być ługi weekend Mazury-Morze. (3 dni w deszczu wraz z trąbami powietrznymi i innymi huraganami).
Tak więc Szarlotka to Najtwardsza Faja jaką widziałem!
Prawda Aniu, że dzisiaj też pojedziesz?

Chciałbym przypomnieć szanownemu gremium, że nasze (MOJE!) CiasteczkO zaczęło plecakowanie w tym roku od wyprawy do Częstochowy (5 st.C cała droga w deszczu) Na poprawienie humoru miał być ługi weekend Mazury-Morze. (3 dni w deszczu wraz z trąbami powietrznymi i innymi huraganami).
Prawda Aniu, że dzisiaj też pojedziesz?
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
A le o so chosi? U mnie ladna pogoda. Ciacho, jedz dzisiaj, moge przez chwile porobic za sloneczkoSzarlotka pisze:jak znam życie to się zmieni, póxniej w pogodzie pokażą że jednak jutro pokropi a jeszcze później że jednak bedzie lałoja nie jadę, mam w dup.. ten deszcz i wszechświat i wszstkie galaktyki razem wzięte. wyprawa na J.G całą drogę deszcz, wyprawa na pomorze, prawie całą drogę deszcz
ILE MOŻNA?
Sprawdzilem... ja mam duze cisnienie na jazde... w skali od 1-10, 7 a moze nawe 8.Cisnienie przed jazda sprawdzcie ...
Ostatnio zmieniony pt 29 sie 2008, 11:11 przez Kawa, łącznie zmieniany 2 razy.