Piotras, czy aby napewno tak było?? a kto podał ci na talerzu telefon i powiedział że mamy od ręki 22 miejsca??Piotras pisze:Halooo!
To nie Kruhy, tylko JA użyłem swojego wrodzonego wdzięku i załatwiłem dla nas noclegi u Pani Kierowniczki, Kruhemu została tylko cała czarna robota
OGÓLNOPOLSKI ZLOT OWNERSÓW - BIESZCZADY 8-10.08.2008
- kruhy
- klepacz

- Kontakt:
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- Kisciu
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Nie przeżałuję tego zlotu... Zamiast patrzeć na forum czy coś się nie kroi i to chyba najbliżej miałem ze wszystkich... Miałem przyjechać na drugi dzień po spotkaniu ekipy zlotowej na BP ale ta pogoda... Cieszę się, że chociaż Wy się dobrze bawiliście
Następnego zlotu na pewno nie opuszczę choćbym miał jechać na koniec polski i stracić czucie w pupci to będę tam 
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- kierownik
- bywalec

- Imię: Rafał
Piotras,
jaka ladna srebrna VFR XX na fotkach
od razu widac, ze to zlot VFR OC 
dzieki za mile spotkanie. To byl bardzo dory poczatek jeszcze lepszej wyprawy...
Mimo, ze nie dalo sie smigac na moto, bardzo mi sie podobala leniwa sobota... przypomnial sie bieszczadzki klimat sprzed lat.
jaka ladna srebrna VFR XX na fotkach
dzieki za mile spotkanie. To byl bardzo dory poczatek jeszcze lepszej wyprawy...
Mimo, ze nie dalo sie smigac na moto, bardzo mi sie podobala leniwa sobota... przypomnial sie bieszczadzki klimat sprzed lat.
Ostatnio zmieniony czw 21 sie 2008, 13:47 przez kierownik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Strzała!
Dzięki za super imprezę. Fajnie było zobaczyć znane już twarze i poznać w realu tych, których wcześniej "widziałem" tylko na forum.
Miejscówka pierwsza klasa, tylko ktoś, kto ustalał ceny w knajpie chyba się z koniem na łby pozamieniał. Ale i z tym daliśmy sobie radę.
Do następnego razu!
P.S. A Pan Pilot szybowca to zrobił tak, że chciałem powiedzieć "o ku*wa", ale nie dałem rady
P.S. II Ale i tak Skandalowi dogodził najlepiej...
Dzięki za super imprezę. Fajnie było zobaczyć znane już twarze i poznać w realu tych, których wcześniej "widziałem" tylko na forum.
Miejscówka pierwsza klasa, tylko ktoś, kto ustalał ceny w knajpie chyba się z koniem na łby pozamieniał. Ale i z tym daliśmy sobie radę.
Do następnego razu!
P.S. A Pan Pilot szybowca to zrobił tak, że chciałem powiedzieć "o ku*wa", ale nie dałem rady
P.S. II Ale i tak Skandalowi dogodził najlepiej...